Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten

Sites et Paysages: natuurcampings in Frankrijk

Of je nou kiest voor kamperen aan zee, op het platteland of in de bergen: wij hebben de natuurcamping die je zoekt. Vlak bij huis of in de uithoeken van Frankrijk: kies voor authenticiteit, rust en ontkoppelen met je partner, je gezin of vrienden. 

Ontdek authentieke verblijven
Type verblijf
Aantal reizigers
2000
Network
Data selecteren
7 dag(en)
verblijven beschikbaar over campings
Vanaf
210,00
Van 01 okt - 08 okt
Vanaf
112,00
Van 24 sep - 01 okt
Vanaf
126,00
Van 24 sep - 01 okt
Vanaf
133,00
Van 03 sep - 10 sep
Vanaf
91,00
Van 10 sep - 17 sep
Vanaf
108,00
Van 03 sep - 10 sep
Vanaf
84,00
Van 01 okt - 08 okt
Vanaf
63,00
Van 17 sep - 24 sep

De eigenaren van de Site et Paysages campings zijn echte ambassadeurs van hun streek, en zijn erg betrokken bij het lokale leven. Ze willen dan ook graag hun kennis delen met hun gasten.

Volg ons op de netwerken!

Sites et Paysages: pure natuurcampings

Ben je op zoek naar een campingvakantie waar de natuur centraal staat? Bekijk dan de natuurcampings van Sites et Paysages, een vijftigtal 3 tot 5 sterren campings in de mooiste gebieden van Frankrijk. Kom ver van de drukte bijtanken en leef in harmonie met de natuur. Maak kennis met lokale inwoners die passie hebben voor hun streek en enthousiaste campingeigenaren die graag alles met je willen delen. Een unieke ervaring voor fantastische vakantie-herinneringen met je partner, je gezin of met vrienden.

Betrokken natuurcampings

De kleinschalige campings van Sites et Paysages heten je welkom in de mooiste regio's van Frankrijk, in de buurt van prachtige natuurgebieden. Ter plaatse verblijf je met je gezin op campingplaatsen in hartje natuur, waarbij je gebruik kunt maken van comfortabele faciliteiten. Stacaravans, lodgetenten, boomhutten of huisjes op het water: ontdek de accommodaties in harmonie met het landschap en geniet. Op een natuurcamping vind je alle faciliteiten die je zoekt voor je gezin: zwembad, sportterreinen en grote grasvelden. Er hangt op elke camping van Sites et Paysages een prettige familiesfeer en je vindt er de kwaliteit die maakt dat je ieder jaar weer terug wilt komen. 

Activiteiten voor alle leeftijden op een natuurcamping

[Translate to Néerlandais:]

Frankrijk heeft zoveel te bieden! Maak van je campingvakantie gebruik om de regio te verkennen, de flora en fauna te ontdekken, maar ook de culinaire specialiteiten. Vanuit de camping kun je genieten van schitterende landschappen, uitrusten in een unieke omgeving of talloze activiteiten beleven, met voor ieder wat wils. Bedenk elke ochtend hoe je je dag in de buitenlucht wilt doorbrengen. Ga een dagje wandelen op de paden vlak bij de camping en ontdek de volgende dag de schitterende natuurreservaten in de omgeving. Laat je kinderen zien hoe uniek de fauna is in de streek en schrijf ze in voor de talloze activiteiten die op de camping te vinden zijn, met altijd een gezellige sfeer.

Reserveer je verblijf op een natuurcamping

[Translate to Néerlandais:]

Reserveer een duurzame vakantie op een camping die bij je past en die jouw manier van leven begrijpt. Bij Sites & Paysages weten we dat de natuur die ons fascineert en rust geeft al onze aandacht verdient. Onze accommodaties, activiteiten en faciliteiten respecteren dan ook de natuur en zijn ontworpen volgens een milieuvriendelijk beleid. Geniet elke ochtend van een ontbijtje op het terras, met uitzicht op een uniek landschap, voordat je een paar baantjes trekt in het zwembad van de camping of een boek gaat lezen aan een meertje vlakbij. Wij bieden de keuze uit een rustgevende of verkwikkende vakantie, rijk aan uitstapjes, maar altijd één met de natuur.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie