Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in Occitanië

Ben je voor je vakantie op zoek naar een bestemming met lekker weer? Dan heet de streek Occitanië je van harte welkom! Dit gebied is ideaal gelegen tussen de Middellandse Zee en het nationaal park…

Vanaf
210,00
Van 01 okt - 08 okt

Een luxe camping in Occitanië: laat je verrassen door deze regio

Occitanië is een regio met veel karakter. De van oorsprong  

Romeinse cultuur is nog sterk aanwezig. Wie kent er nou niet de Arena van Nîmes en de Pont du Gard? Ga er een middagje op uit en maak een reis door de Oudheid. Vind je de Middeleeuwen leuker? Laat je dan in de Katharenstreek verrassen door de middeleeuwse stad Carcassonne. 

Tijdens een campingvakantie in de Languedoc-Roussillon kun je ook genieten van bruisende steden als Toulouse en Montpellier. In dit gebied liggen talloze musea: het museum van moderne kunst in Collioure, het museum van moderne kunst met een verzameling aan werken van Picasso in Céret...

In Occitanië wordt je verblijf gevuld met cultuur. 

Om bij te tanken in de natuur: kies voor een campingvakantie in de Midi-Pyrénées

Je wilt uitwaaien? Dan is een camping op het platteland van Occitanië dé plek die je zoekt! Tussen zee en bergen loopt het hier over van activiteiten en wandelroutes voor heel het gezin. Je vindt er talloze activiteiten: kanoën, golven of een dagje naar een waterpark. 

De natuurparken en meren bieden een schitterend landschap. In Cabrerets kun je op een camping in de Lot de diepten der aarde ontdekken en de wandschilderingen van de Grot van Pech Merle bewonderen. 

Maak een wandeling over de weg naar Santiago de Compostella, voordat je uit komt rusten op een volledig ingerichte camping in de Hautes-Pyrénées.

 

Vakantie op een camping in Occitanië: ontdek de lokale keuken

Olijfolie, tomaten, aïoli… Je smaakpapillen worden geprikkeld in Occitanië. Hier bestaat de keuken uit Provençaalse specialiteiten. Proef tijdens je vakantie op een camping in de Aude de verschillende streekproducten: ganzenlever, zwarte truffel uit Quercy en roquefort kaas.

Je zult volop genieten van je verblijf in Occitanië.

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie