Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)

Staanplaatsen: tent, camper, caravan

Ontdek de staanplaatsen van de 3, 4 en 5-sterren campings van Le French Time. Geniet in hartje natuur met een tent, camper of caravan van ruime plaatsen!

Vanaf
133,00
Van 03 sep - 10 sep
Vanaf
210,00
Van 01 okt - 08 okt
Vanaf
84,00
Van 01 okt - 08 okt
Vanaf
126,00
Van 24 sep - 01 okt
Vanaf
91,00
Van 10 sep - 17 sep
Vanaf
112,00
Van 24 sep - 01 okt
Vanaf
63,00
Van 17 sep - 24 sep
Vanaf
108,00
Van 03 sep - 10 sep

Staanplaatsen

[Translate to Néerlandais:] Image seo

Als je tijdens je vakantie graag kampeert, wordt dit met Le French Time een echte "levenskunst". Kom met je tent, caravan of camper en ontdek op onze campings met 3, 4 of 5 sterren ruime en verzorgde plaatsen in een unieke natuurlijke omgeving. Geniet van alle ruimte die je nodig hebt voor een rustgevende vakantie met ruime staanplaatsen van 80 m² tot 300 m² op de camping! 

Kies het comfort en de uitrusting van een staanplaats

De eenvoudige of klassieke staanplaatsen, met of zonder elektriciteit zijn geschikt voor kampeerders met tenten. 

Met een caravan of camper bieden de standplaatsen confort en grand confort je luxevoorzieningen: elektriciteit, wateraansluiting en afvoer van afvalwater. Sommige staanplaatsen zijn gestabiliseerd voor campers, voor meer comfort en een betere toegankelijkheid.

En omdat je niet je hele hebben en houden hoeft te verhuizen om toch te genieten van 100% comfort tijdens je vakantie, bieden de Premium-staanplaatsen de ruimste plaatsen van de camping met tuinmeubilair, ligstoelen en zonneschermen, een koelkast een barbecue en zelfs Wi-Fi (of andere internettoegang)!

Pluspunten van onze staanplaatsen

We doen er alles aan om jouw verblijf op een camping van Le French Time zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, in overeenstemming met ons kwaliteitshandvest. Onze sanitairvoorzieningen worden dan ook dagelijks schoongemaakt en onderhouden, en sommige zijn verwarmd voor nog meer comfort. Ze hebben faciliteiten speciaal voor kinderen en het wassen van baby’s. De toegang voor mindervaliden is, waar mogelijk, vergemakkelijkt.

Om je comfort op maat te garanderen, beschikken bepaalde staanplaatsen over eigen sanitair op de staanplaats.  

Voor mensen die niet zonder de nieuwstre technologieën kunnen, is Wi-Fi beschikbaar en meestal gratis op de gemeenschappelijke delen van de camping. Tegen betaling van een toeslag kun je ook op je staanplaats gebruikmaken van Wi-Fi (variabel naar gelang de camping).

Beleef je vakantie op eigen ritme en geniet van de sfeer die op onze campings heerst. Kamperen bij Le French Time, dat is gegarandeerd kamperen... op een andere manier!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie