Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Bestemmingen

Campings in de winter

Om een campingvakantie in de winter te reserveren moet je vaak veel geduld hebben...of kiezen voor een camping van Le French Time! Wij weten maar al te goed dat campingvakanties niet gebonden zijn aan…

Campings in de winter: een héle andere natuur

[Translate to Néerlandais:]

Als vakantie op een camping voor jou alléén tijdens de zomer kan, kom dan in de winter van gedachten veranderen tijdens een weekje op één van onze campings. Een slapende natuur met weggekropen dieren en gezinnen die in hun chalet lekker spelletjes aan het doen zijn. Dat is het decor van een authentieke vakantie op één van onze campings in de winter.

Vanuit het raam van je cottage, paalhuisje of houten chalet kun je elke avond genieten van een prachtig wit landschap of een heldere sterrenhemel.

Wat dacht je van een camping in de winter?

[Translate to Néerlandais:]

Een camping in de winter? Het kan, dankzij de faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabele vakantie in hartje winter. Naar gelang je wensen en de buitentemperatuur kun je kiezen uit een comfortabele lodgetent, stacaravans met verwarming of een unieke accommodatie met uitzicht op de slapende, maar nog steeds even prachtige natuur.

Op onze campings geldt geen laagseizoen. Je kunt er dan ook gebruikmaken van verwarmd sanitair, verwarmde waterparken en wellnessruimtes.

Wintersporten of uitrusten: kies jouw vakantie op een camping in de winter

[Translate to Néerlandais:]

Wil je met je gezin gaan skiën of samen met een paar vrienden onderaan de pistes verblijven? Kies dan deze winter voor een camping in de Pyreneeën of aan de grens met de Savoie. Le French Time biedt een aantal campings waar je alles vindt wat je zoekt en waar je tijdens elke vakantie terecht kunt.

Herfstvakantie, kerstvakantie of wintersportvakantie: wij heten je welkom op onze luxe campings en bieden je heel het jaar door een uitstekend, warm onthaal.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie