Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in Nouvelle-Aquitaine

De campings van Le French Time in Nouvelle-Aquitaine nodigen je uit om de grootste regio van Frankrijk te ontdekken, vanuit één van de comfortabele campings. In de streken Aquitaine, Poitou-Charentes…

Campings in Nouvelle-Aquitaine: volop mogelijkheden

Van het Centraal Massief tot aan de kust van Baskenland bieden de campings in Nouvelle-Aquitaine een divers landschap, waar je talloze activiteiten kunt vinden. Verblijf in de buurt van grote steden als Bayonne, Angoulême, Périgueux of Biarritz. Bordeaux en het Place de la Bourse. Reserveer op een camping vlak bij de Futuroscope, in de buurt van Poitiers.

Ben je op zoek naar een vakantie in de natuur? Ongerepte landschappen tussen land en zee? Kies dan voor een luxe of natuurcamping in de Dordogne, of een landelijke camping in de Limousin.

Geniet van het buitenleven op een camping in Nouvelle-Aquitaine

Onze campings in Nouvelle-Aquitaine beloven je een ontspannen vakantie in een ongerepte natuur. Dat geldt ook voor onze campings die bij grotere steden in de buurt liggen. Luier aan het zwembad of op de stranden van de kust.

Liefhebbers van watersporten kunnen kiezen uit de oceaan, met de fantastische golven van Hossegor en Biarritz, of de talloze meren in de streek: waterfietsen, waterskiën of zeilen, er is voor ieder wat wils. Vind je fietsen leuker? Breng dan een bezoekje aan het île d’Oléron, het île de Ré of het île d’Aix. Het zijn allemaal vriendelijke eilandjes waar fietsen centraal staat!

Combineer natuur, cultuur en culinaire specialiteiten op onze campings in Nouvelle-Aquitaine

Als vakantie voor jou lekker eten, gezellig tafelen en lokale specialiteiten proeven betekent, ga dan naar de restaurants van onze campings in Nouvelle-Aquitaine. Nouvelle-Aquitaine is bekend vanwege de wijngaarden. Er wordt Cognac, Armagnac, pineau des Charentes en wijn uit de Haut-Poitou gemaakt. Meloen, kwartel met pineau, gevulde slak, ganzenlever of heerlijke oesters: de producten uit Nouvelle-Aquitaine zijn absoluut het proeven waard.

In deze streek met vele gezichten ontdek je alles wat het campingleventje te bieden heeft: natuur, historische stadjes en activiteiten voor heel je gezin.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie