Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met ambacht

Tijdens je campingvakantie in de verschillende streken van Frankrijk kun je de lokale ambacht ontdekken. Le French Time nodigt je uit op een camping waar ambacht centraal staat. Wat zou er van de 3, 4…

Op de campings van Le French Time beleef je ambacht

Kennismaken met ambacht is één ding, maar het zelf ervaren is iets heel anders. Dankzij verschillende workshops kun je op onze campings onder begeleiding van echte vaklieden zelf mooie dingen maken. Wij leveren het materiaal en de technieken, zodat jij je talent en creativiteit kunt laten zien.

Sieraden, keramiek, muziekinstrumenten, het maken van een tipi of werken met leer, tijdens onze workshops krijg je al het nodige advies en kun je genieten van een leuke activiteit. Er worden speciale workshops voor kinderen georganiseerd, maar ook voor volwassenen.

 

Verras je gezin met de plaatselijke ambacht

Voor welke streek in Frankrijk je ook kiest, er is altijd wel diverse ambacht te vinden. De enthousiaste eigenaren van onze campings hebben alle informatie die je zoekt over de tentoonstellingen, festivals en ambachtsateliers die een bezoekje waard zijn. Op onze campings is ambacht net zo belangrijk als de lokale keuken.

Je gaat niet alleen naar huis met fantastische vakantieherinneringen, maar waarschijnlijk ook met ambachtelijke voorwerpen uit de streek.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie