Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)

Campings met eigen sanitair units

Ben je voor je komende vakantie op zoek naar een camping met eigen sanitair units? Wij weten maar al te goed hoe belangrijk comfort kan zijn. Hier vind je onze campings die eigen sanitair units bieden…

Een campingvakantie met eigen sanitair unit

[Translate to Néerlandais:]

Hoe kun je de vriendelijke sfeer van een camping combineren met de luxe van een vakantie met al het nodige comfort? Waar kun je een glamping vakantie beleven met je partner, gezin of vrienden, zonder dat je je dagelijkse dingen hoeft op te geven? Bekijk de campings van Le French Time en vind een camping met eigen sanitair units. Op aanvraag kun je op deze campings direct op je staanplaats gebruikmaken van een eigen sanitair unit met douche en toilet, gescheiden of niet. 


Kiezen voor een premium camping met eigen sanitair units is genieten van kamperen met al het nodige comfort. Ervaar wat het is om op je staanplaats je eigen sanitair te hebben: een badkamer met douche en toilet, maar ook een keukentje met koelkast. Wij leggen al onze gasten in de watten, of je nou voor een week, een maand of een nacht blijft. Dat is nou eenmaal onderdeel van wie wij zijn en de eisen die wij stellen aan onze sterrencampings, die in de mooiste regio’s van Frankrijk liggen. Kom bijtanken in de natuur en maak bijzondere vakantieherinneringen met je gezin, tijdens een verblijf in je tent, caravan of camper op grote staanplaatsen afgebakend met heggen.

Hoogwaardige faciliteiten

[Translate to Néerlandais:]

Reserveer een verblijf op een van onze sterrencampings en maak gebruik van hoogwaardige faciliteiten. Wij bieden schaduwrijke campingplaatsen in een groene omgeving, waarbij je de indruk krijgt alleen in de natuur te leven. Elektriciteit, drinkwater, eigen sanitair, een terras met ligbed en bubbelbad, zicht op zee of aan de rivier... Elke camping biedt verschillende faciliteiten en diensten, zodat je bij elke vakantie kunt genieten van luxe.
Wij maken niet alleen de sanitairblokken op onze campings schoon, maar kunnen op aanvraag ook de sanitair units op je staanplaats of het sanitair in je stacaravan schoon komen maken. Verder bieden we maaltijdbezorgingen, direct bij je tent, je huuraccommodatie of camper.


En natuurlijk is een luxe camping met eigen sanitair een camping waar comfort, het gezellige campingleventje en ontspanning samengaan. Maak gebruik van een waterpark, ruime en grasrijke plaatsen en activiteiten rond sport, kunst, uitstapjes, culinaire specialiteiten... Wij bieden ook talloze activiteiten voor kinderen en avondvermaak om samen met je gezin van te genieten. Bekijk de diensten die zijn inbegrepen en reserveer faciliteiten op maat naar gelang je wensen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie