Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met voorstellingen

Ben je op zoek naar een camping met leuke en gezellige animatieavonden? Reserveer dan een vakantie op een camping van Le French Time en geniet met je gezin of met vrienden van een onvergetelijke tijd. Wedstrijdjes, voorstellingen, workshops sterrenkunde of proeverijen: er is voor ieder wat wils.

 

Een camping met animaties: het is tijd voor wat cultuur

Animaties en avondvermaak op de campings van Le French Time zijn niet alleen erg gezellig, ze kunnen je ook wat leren over cultuur en geschiedenis. Verhalen en legendes uit de streek, kook- of schilderlessen, workshops sterrenkunde of proeverij-avonden: de animaties op onze campings vallen bij iedereen in de smaakKom rond het kampvuur zitten om samen met je gezin marshmallows te roosteren. Is dat niet de droomvakantie waar je naar op zoek bent?

Animaties en voorstellingen op de camping

Een verblijf op een camping van Le French Time betekent dat je gebruik kunt maken van comfortabele faciliteiten in een ongerepte natuur met fantastische landschappen, maar je beleeft er ook geweldige avonden! Elke avond kun je direct op de camping meedoen met animaties of een kijkje nemen bij een leuke voorstelling.

Concerten van lokale muziekgroepen of bekende artiesten, theatervoorstellingen of stand-up comedy: ga zitten en geniet. De speciale animatieruimtes of podia buiten heten je van harte welkom.

 

Een camping met voorstellingen: jouw ideale vakantie

Ga je altijd vroeg naar bed of vind je een rustige avond op de camping met een boek of een goed glas wijn leuker? Dan is het comfort van een stacaravan of een afgebakende staanplaats precies wat je nodig hebt.

Als voor jou het campingleven bestaat uit animatieavonden, gezelligheid en nieuwe mensen leren kennen, kijk dan bij aankomst meteen naar het animatieprogramma van de camping. Tijdens het aperitief, voor of na het eten en zelfs wat later op de avond kun je genieten van muziek of verrassende voorstellingen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie