Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met cultuur

Campings zijn ideaal om te kunnen kiezen uit cultuur, ontspanning en luieren. Frankrijk heeft zoveel te bieden! Dat is nou typisch iets wat de campings van Le French Time graag promoten. Verblijf op…

Cultuur komt naar je toe op de camping

Reserveer een camping naar gelang de culturele activiteiten die je wilt doen. Op een camping in Normandië verblijf je vlak bij de D-Day stranden uit WWII en de Amerikaanse begraafplaats van Colleville-sur-Mer. De geschiedenis en cultuur van Frankrijk liggen binnen handbereik van je accommodatie wanneer je verblijft op een camping in Centre-Val de Loire: op naar de kastelen van de Loirestreek. Het natuurpark Monts is ook rijk aan cultuur. Je ontdekt het vanuit één van onze 3, 4 of 5 sterren campings in de Ardèche.

 

Elke camping heeft zijn eigen culturele activiteiten

Bij de animaties overdag of ‘s avonds kun je je tijdens je vakantie ook laten verrassen door cultuur. Geniet tijdens de zomerse avonden van zang, stand-up comedy en allerlei artiesten. Vind je culinaire specialiteiten ontdekken leuker? Cultuur opsnuiven kan ook door de lokale keuken te proeven! De eigenaren van onze campings geven je alle informatie die je zoekt voor de culturele uitstapjes van jouw vakantie.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie