Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings vlak bij de kastelen van de Loirestreek

Geniet van een onvergetelijke vakantie met je gezin op een camping van Le French Time, vlak bij de kastelen van de Loirestreek. Reis door de eeuwen heen en ervaar de immensheid van de mooiste kastelen van Frankrijk, die grotendeels meer dan 500 jaar geleden zijn gebouwd. De kastelen van de Loirestreek beloven je een unieke vakantie vol geschiedenis. 

 

Vanaf
126,00
Van 26 jun - 03 jul
Pluspunten
  • Het bosrijke park en het meer van 7 hectare
  • De ruime keuze aan huuraccommodaties
  • Het waterpark van 700 m² met glijbaan
Bekijken
Vanaf
70,00
Van 25 okt - 01 nov
Vanaf
105,00
Van 26 jun - 03 jul
Pluspunten
  • Het bosrijke park bij het kasteel van Cheverny.
  • De “cabatentes” voor een comfortabele kampeervakantie
  • Het waterpark met 3 zwembaden
Bekijken
Vanaf
107,10
Van 26 jun - 03 jul
Vanaf
195,00
Van 26 jun - 03 jul
Pluspunten
  • Vlak bij de kastelen van de Loirestreek
  • De Premium staanplaatsen met eigen koelkast en barbecue
  • Het restaurant met heerlijke, huisgemaakte gerechten
Bekijken
Vanaf
77,00
Van 06 sep - 13 sep

Een camping vlak bij de kastelen van de Loirestreek

Vind de luxe of natuurcamping die past bij jouw beeld van een vakantie, vlak bij de kastelen van de Loirestreek. Je vindt er zo'n zestig monumenten, met 11 koninklijke en 21 adellijke kastelen. Kies uit campings vlak bij zee, niet ver van Nantes, of een camping op het platteland, net buiten Orléans. Wil je je vakantie wijden aan het bezoeken van deze pareltjes uit het Franse erfgoed? Reserveer dan op een camping in de buurt van Tours, om elke dag één of meer kastelen van de Loirestreek te bezoeken.

De kastelen van de Loirestreek vanuit een camping: even helemaal bijtanken

Campings in de Val de Loire bieden je een comfortabel verblijf en de mogelijkheid om elke dag je ogen uit te kijken bij de immense kastelen. Ze zijn niet alleen rijk aan geschiedenis, maar ze zijn ook omringd door parken, tuinen of heuvels waar je heerlijk rond kunt wandelen. Breng een bezoek aan het kasteel van Chenonceau dat op rivier de Cher lijkt te rusten, bewonder de indrukwekkende gevel van het kasteel van Chambord of ontdek de ontwikkeling van het koninklijke leventje in het kasteel van Blois.

Vriendelijke campings vlak bij de kastelen van de Loirestreek

Verblijf in een streek waar alles draait om het bieden van een aangename vakantiesfeer voor gezinnen. Middeleeuwse speurtochten, roofvogelshows, zwaardengevechten of concerten: de kastelen van de Loirestreek zijn het toneel van een groot aantal evenementen. Bekijk ook hoe jong en oud een fantastische tijd kunnen beleven op een camping vlak bij de kastelen van de Loirestreek: waterpark met glijbaan, fitnessruimte, Spa en speelterreinen. 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie