Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time
Data selecteren
7 dag(en)
Régions

Bourgogne Franche-comté

In de unieke regio Bourgogne Franche-Comté kunt u genieten van een gerenommeerd natuurlijk en bouwkundig erfgoed! De aantrekkelijke Le French Time-campings liggen in het hart van een regio met een grote diversiteit aan landschappen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit diverse transportmiddelen om de bezienswaardigheden te bewonderen: te voet, te paard, per kano of motor, aan u de keuze!
Natuurliefhebbers mogen het somptueuze natuurpark van het Morvangebergte, de verschillende watervallen van de Jura en de plassen van de Haute-Saône niet missen. Deze prachtige regio wordt doorkruist door de Seine en de Loire.

Vanaf
144,90
Van 05 jun - 12 jun
Pluspunten
  • Het 360°-uitzicht op de heuvels
  • De natuurlijke lodgetenten, van hout en canvas
  • Twee zwembaden, waarvan één overdekt en verwarmd, en een kikkerbad
Bekijken
Vanaf
147,00
Van 12 jun - 19 jun
Pluspunten
  • Tussen meren en kleine bergen
  • De unieke “Coco Sweet” accommodaties
  • Het grote waterpark met wellnessfaciliteiten
Bekijken
Vanaf
126,00
Van 19 jun - 26 jun
Vanaf
73,50
Van 26 jun - 03 jul
Pluspunten
  • Midden op een groen park met eigen meertje
  • De staanplaatsen met zicht op het kasteel
  • Het erkende restaurant en de wijnproeverijen
Bekijken

Gastronomie en terroir van de Bourgogne Franche-Comté

De regio Bourgogne-Franche-Comté staat zeer bekend om zijn recepten en biedt u een diversiteit aan producten en een wereldwijd bekend savoir-faire. Gerechten als escargots de Bourgogne, coq au vin, bœuf bourguignon, gepocheerde eieren in rodewijnsaus, Bourgogne-truffels, bœuf charolais en Bressekip maken deel uit van de zeer gewaardeerde keuken van de Bourgogne. Het kan niet anders of uw gerechten worden geserveerd met grote wijnen: van Chablis tot Saint-Véran, van Beaune tot Gevrey-Chambertin via Mercurey... Met 33 geklasseerde grands crus krijgt u de kans om de uitzonderlijke diversiteit van een wijngebied met talrijke facetten te proeven en te ontdekken..

Kamperen in de Bourgogne Franche-Comté en het ontdekken van het erfgoed

Het door het UNESCO erkende erfgoed van Bourgogne-Franche-Comté omvat genoeg gebouwen, architecturale bezienswaardigheden en steden en dorpen vol kunst en geschiedenis voor een zeer aangename vakantie. De citadel van Besançon, de cisterciënzer abdij van Fontenay, maar ook de Hospices de Beaune en het paleis van de hertogen van Bourgogne... De rijkdom van deze regio is zó groot dat het onmogelijk is om alle bezienswaardigheden te vermelden. Een ding is zeker: vergeet niet de batterijen van uw fototoestel of telefoon op te laden om al uw herinneringen vast te leggen!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie