Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Régions

Campings in Bourgogne Franche-comté

In de unieke streek Bourgogne Franche-Comté kun je genieten van een gerenommeerd natuurlijk en bouwkundig erfgoed! De aantrekkelijke campings van Le French Time liggen in het hart van een regio met…

Culinaire specialiteiten uit de Bourgogne Franche-Comté

De regio Bourgogne-Franche-Comté staat zeer bekend om zijn recepten en biedt je dan ook een diversiteit aan producten en een wereldwijd bekende vakkennis. Gerechten als slakken uit Bourgondië, coq au vin, bœuf bourguignon, gepocheerde eieren in rodewijnsaus, Bourgondische truffels, charolais rundvlees en Bressekip maken deel uit van de zeer gewaardeerde Bourgondische keuken. Het kan niet anders of je gerechten worden geserveerd met grote wijnen: van Chablis tot Saint-Véran, van Beaune tot Gevrey-Chambertin via Mercurey... Met 33 geklasseerde grands crus krijg je de kans om de uitzonderlijke diversiteit van een wijngebied met talrijke facetten te proeven en te ontdekken.

Kamperen in de Bourgogne Franche-Comté en ontdekken van het erfgoed

Het door UNESCO erkende erfgoed van Bourgogne-Franche-Comté omvat genoeg gebouwen, bezienswaardigheden of steden en dorpen vol kunst en geschiedenis voor een zeer aangename vakantie. De citadel van Besançon, de cisterciënzer abdij van Fontenay, maar ook de Hospices de Beaune en het paleis van de hertogen van Bourgogne... De rijkdom van deze regio is zó groot dat het onmogelijk is om alle bezienswaardigheden te vermelden. Een ding is zeker: vergeet niet de batterij van je fototoestel of smartphone op te laden om al je vakantieherinneringen vast te leggen!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie