Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen en steden

Campings Annecy

Ontdek wat een camping in de buurt van Annecy allemaal te bieden heeft, tussen de mooiste bergen van Frankrijk en in een streek met grote meren. Je kunt er een rustgevende vakantie beleven, op…

Kamperen vlak bij Annecy: ontdek het Venetië van de Alpen

Verras je gezin of je vrienden met een vakantie in de buurt van deze prachtige stad, die ook wel "het Venetië van de Alpen" wordt genoemd. Het meer dat in de verte groenblauw weerspiegelt en de grachten die door het oude centrum lopen, maken van Annecy een unieke stad. Water is hier je beste maatje, aan het meer, de rivieren in de omgeving of het verwarmde zwembad op de camping. Zwem tijdens elk seizoen met je gezin in een skioord van de Haute-Savoie, dat ook in de zomer prachtig is: rondvaartboten, kano's, waterfietsen of motorboten liggen klaar voor een tochtje op het meer van Genève.

Kies voor bergsporten vanuit een camping bij Annecy

Vanuit een camping in de buurt van Annecy kun je tijdens je verblijf kiezen uit talloze bergsporten. Wandel over de paden van het Baugesmassief of ontdek de wolkenzee vanaf de Semnoz na een fietstocht van een paar uur. Beklim de Mont-Veyrier of probeer een Via Ferrata parcours met kabelbaan vlak bij het centrum van Annecy.
De bergen zijn ook een ideale plek om afdalingen te maken, zowel 's zomers als 's winters. Ski de nabijgelegen pistes af, kies voor zomersleën of raften op de Dranse.

Een natuurcamping bij Annecy: voor een authentieke vakantie in de natuur

Tijdens een campingvakantie in Annecy kun je overdag kiezen uit talloze activiteiten en 's avonds genieten van de sterrenhemel op de camping. Reserveer alleen, met je partner, gezin of vrienden een staanplaats of stacaravan op een camping bij Annecy voor een aangename vakantie in de natuur, mét of zonder animaties. Ontdek de prachtige omgeving van Chambéry, Grenoble, Genève of de Mont Blanc, op slechts een paar minuten van de camping.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie