Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met spelletjes

Een camping met spelletjes van Le French Time belooft je gezelligheid, strategische zetten, uitdagingen en een leuke tijd met je gezin! Geniet samen met je gezin van allerlei spelletjes: bordspelen, buitenspelletjes, avondvermaak met het animatieteam en diverse recreatiefaciliteiten.

Een camping met spelletjes: daar wordt heel je gezin blij van

Vakantie op de campings van Le French Time staat voor rust, natuur en gezelligheid. Op onze luxe of natuurcampings is alles aanwezig voor een vakantie op maat. Heb je een keuze gemaakt voor het landschap, de bestemming en de faciliteiten die je zoekt? Laat ons je verrassen met een ruim aanbod van recreatiefaciliteiten en spelletjes.

Maak op onze campings kennis met houten speelgoed of traditionele spelletjes als het Bretonse “palet”. Omdat creativiteit onderdeel is van het spel kun je samen met je gezin meedoen met leuke, creatieve activiteiten: land art workshops of het maken van een insectenhotel, quizzen over het plaatselijke erfgoed... Er is voor ieder wat wils!

Een recreatieve vakantie op een camping met spelletjes

Op onze campings, die in de mooiste streken van Frankrijk liggen, is spel ook een manier om teams te vormen. Tijdens het hoogseizoen nodigt het animatieteam je dan ook uit voor groepsspelletjes: diverse wedstrijdjes, sportactiviteiten... Met een hapje of een drankje, op één van de luchtkastelen, op een golfbaan of verkleed rond een middeleeuwse tafel kun je genieten van vakantie in de natuur.

 

Spel en ontspanning op onze campings

Rollenspelen, buitenspelletjes, bordspelen, sport of strategische spelletjes... Als je van spelletjes houdt beloven wij je een geslaagde vakantie op onze campings overal in Frankrijk. Je kunt ‘s ochtends spelen, terwijl de rest van je vriendengroep nog wakker aan het worden is, na de lunch, terwijl de kinderen even een dutje doen, ‘s middags, omdat je geen zin hebt om te zwemmen, of ‘s avonds, op het terras van je stacaravan.

Op de camping zijn allerlei spelletjes te vinden: jeu-de-boules, Mölkky, glijbaan van het zwembad, speelterreinen met schommels... Heel je gezin kan genieten op een camping met spelletjes.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie