Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met spelletjes

Een camping met spelletjes van Le French Time belooft je gezelligheid, strategische zetten, uitdagingen en een leuke tijd met je gezin! Geniet samen met je gezin van allerlei spelletjes: bordspelen,…

Een recreatieve vakantie op een camping met spelletjes

Op onze campings, die in de mooiste streken van Frankrijk liggen, is spel ook een manier om teams te vormen. Tijdens het hoogseizoen nodigt het animatieteam je dan ook uit voor groepsspelletjes: diverse wedstrijdjes, sportactiviteiten... Met een hapje of een drankje, op één van de luchtkastelen, op een golfbaan of verkleed rond een middeleeuwse tafel kun je genieten van vakantie in de natuur.

 

Spel en ontspanning op onze campings

Rollenspelen, buitenspelletjes, bordspelen, sport of strategische spelletjes... Als je van spelletjes houdt beloven wij je een geslaagde vakantie op onze campings overal in Frankrijk. Je kunt ‘s ochtends spelen, terwijl de rest van je vriendengroep nog wakker aan het worden is, na de lunch, terwijl de kinderen even een dutje doen, ‘s middags, omdat je geen zin hebt om te zwemmen, of ‘s avonds, op het terras van je stacaravan.

Op de camping zijn allerlei spelletjes te vinden: jeu-de-boules, Mölkky, glijbaan van het zwembad, speelterreinen met schommels... Heel je gezin kan genieten op een camping met spelletjes.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie