Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time

Le French Time: vakantie "made in France"

Het is tijd om heerlijke momenten te delen met je gezin! Le French Time biedt alles wat je nodig hebt voor een unieke vakantie-ervaring op de camping. Of je nu het liefst naar de Provence, de Alpen, de Atlantische Kust of Normandië gaat, de campings van Le French Time liggen overal in Frankrijk verspreid. Je leeft er in harmonie met de ongerepte natuur, vlak bij bekende Franse toeristische trekpleisters. Le French Time biedt je de garantie van een fantastische vakantie!


Bestemmingen

Wat uw bestemming ook is, aan de oevers van een bergmeer, aan de poorten van een grote stad of in een land met veranderende kleuren, u kunt uitrusten op 3-, 4- of 5-sterrencampings van gepassioneerde eigenaren.

Zie alle bestemmingen

Regio's

Heeft u de namen van de nieuwe regio's nog niet in gedachten? Het maakt niet uit! De vestigingen van Le French Time garanderen dat u overal in Frankrijk 3, 4 of 5 sterren campings vindt, gericht op de natuur en het ongelooflijke Franse culturele erfgoed.

Zie alle regio's

Afdelingen en steden

Elke regio, elk departement en elke stad stelt u verschillende landschappen, uniek erfgoed en lokale smaken voor, die wij ten dienste stellen van uw vakantie. Ontdek snel op welke camping Le French Time u uw volgende vakantie zult doorbrengen.

Zie alle afdelingen en steden

Toeristische plaatsen

Een verkwikkend verblijf op een 3-, 4- of 5-sterrencamping is geweldig, maar het leven op een steenworp afstand van een unieke toeristische trekpleister is nog beter! Kom en bewonder een paar stappen van de Mont-Saint-Michel, de afgrond van de Padirac of de Futuroscope.

Bekijk alle toeristische plaatsen

Activiteiten

Uw camping Le French Time biedt een ongelooflijk scala aan activiteiten voor alle leeftijden en smaken. Geniet het hele jaar door van sportieve, creatieve, gastronomische of hilarische momenten zonder uw camping te verlaten.

Zie alle activiteiten

Groepen

Omdat wij ons bewust zijn van alle voordelen van kamperen, heeft Le French Time een aantal bedrijven geselecteerd die geschikt zijn voor grote groepen. Of u nu met vrienden of familie gaat, wij bieden u de mogelijkheid om te verblijven in een accommodatie met een hoge capaciteit.

Zie alle groepsbegrotingen
Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie