Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Lot

Om elke ochtend wakker te worden tussen de bergen en een weelderige natuur kun je kiezen voor een camping in de Lot. In Zuid-West Frankrijk ontdek je fantastische natuurschatten, voor een rustgevende…

Een campingvakantie midden in de natuur van de Lot

Laat je verrassen door het landschap van de Lot en kies deze bestemming voor je komende vakantie. Wat is er beter dan indrukwekkende kalkplateaus waar drie rivieren doorheen lopen, om een uniek natuurlandschap te vormen? De Lot, de Dordogne en de Célé hebben de aarde uitgehold, kloven en bergengten gevormd, waar jij nu van kunt gaan genieten.
Je voelt je ineens heel klein bij de watervallen van Autoire of Murel. Je kunt het water trotseren door de Lot met de kano af te dalen vanuit Entraygues, wat "tussen het water" betekent in het Occitaans. Mens en natuur hebben samengewerkt in de grot van Pech Merle en in de Gouffre de Padirac.

De prachtige natuur van de Lot vanuit een luxe camping

Te voet, met de fiets of vanaf een bootje kun je de ongerepte en authentieke natuur van de Lot ontdekken, op steenworp afstand van de camping. In dit gebied waar de natuur lijkt te heersen kun je heerlijk bijtanken. Met je partner, gezin of vrienden, sporters en amateurs: laat je verrassen door de Lot. Wandel door de Causse, fiets door de wijngaard, vaar over de Dordogne en geniet 's avonds met z'n allen van je luxe accommodatie op de camping. Kamperen in de Lot betekent voor jou rust en ontspanning? Kies dan voor vissen of zwemmen in het natuurlijke water van de talloze meertjes in het departement. 

Kamperen in de Lot: tussen geschiedenis en legendes

Je verblijf op een camping in de Lot wordt een goed excuus voor allerlei uitstapjes: reis door de tijd in het middeleeuwse stadje Gourdon of breng en fascinerend bezoek aan Cahors, waarbij je alles leert over de legende van de Pont Valentré. In de Lot ontdek je talloze culturele schatten maar ook culinaire specialiteiten: geniet van truffels, ganzenlever, meloen uit de Quercy en wijn uit Cahors.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie