Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings bij de dierentuin van Beauval

Zin om een van ‘s werelds mooiste dierentuinen te bezoeken? Kies een accommodatie of reserveer een staanplaats op een natuurcamping bij het ZooParc de Beauval en geniet van een onvergetelijk bezoek…

Een unieke ervaring tijdens je gezinsvakantie op een camping bij de dierentuin van Beauval

[Translate to Néerlandais:]

Het ZooParc de Beauval, opgericht in 1980, staat bovenaan de lijst van mooiste dierentuinen ter wereld. Je snapt meteen waarom, wanneer je de dierentuin bezoekt tijdens je verblijf op een camping in de buurt. Bekijk met je partner, gezin of vrienden de in 2020 geopende tropische koepel en de 3000 dieren op de veertig hectare van dit park.

Een campingvakantie in Centre-Val de Loire: ontdek de schatten van het erfgoed in de Loire-et-Cher

[Translate to Néerlandais:]

De dierentuin van Beauval ligt bij het plaatsje Saint-Aignan, in de Loire-et-Cher. Tijdens je verblijf op een natuurcamping bij de dierentuin van Beauval kun je de mooiste natuur- en cultuurplekjes uit de streek bezoeken. Jong en oud kunnen in de ondergrondse gangen van de Vallée du Cher het parcours van de “Schat van John Law” ontdekken. Eenmaal weer boven de grond kun je met een kano over het water de Cher verkennen of heerlijk gaan wandelen via een van de paden met vertrek vanuit het kasteel van Chambord.

Gezinscamping bij de dierentuin van Beauval: onze tips voor activiteiten rond Beauval

[Translate to Néerlandais:]

Heb je de prachtige dieren van het ZooParc de Beauval vanuit alle hoeken bekeken? Dan kun je kijkje gaan nemen bij de digitale rondleiding door het kasteel van Selles-sur-Cher, of bekende wijnen proeven in de wijngaarden van de streek. Je bent hier ook op de juiste plek om het schitterende middeleeuwse stadje Saint-Aignan en zijn kasteel te ontdekken. Tenzij je liever een riviercruise maakt aan boord van de Cherlock de Montrichard, een traditionele boot met tochten over rivier de Cher.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie