Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten

Partners Le French Time

Le French Time, marktleider op het gebied van kamperen in Frankrijk, werkt samen met partijen die belangen ondersteunen waar het netwerk zich voor inzet, zoals milieubescherming, kinderbescherming, het welzijn van dieren... Le French Time geeft je graag een overzicht van zijn samenwerkende partners die dezelfde passie hebben voor campings in een ongerepte natuur en het delen van authentieke en unieke ervaringen!


Loutipi

De Les Castels campings zijn partners van Loutipi, een verhuurbedrijf van nomadenverblijven gevestigd in Ille-et-Vilaine, in de buurt van Rennes in Bretagne. Bestelwagens, omgebouwde bestelwagens, oldtimers, daktenten... Er zijn verschillende modellen te huur, zodat u een nomadisch avontuur op maat kunt samenstellen.

Action Enfance

De stichting “ACTION ENFANCE” heeft als doel om kinderen in Frankrijk te beschermen. Ze bieden een stabiele, veilige en opvoedkundige omgeving aan kinderen die gescheiden zijn van hun ouders. Le French Time ondersteunt “ACTION FRANCE” door kinderen van de stichting te verwelkomen en ze kennis te laten maken met unieke kinderactiviteiten voor een onvergetelijk verblijf met andere kinderen.

Ontdek de campingthema’s voor kinderen


Campingred

Le French Time werkt samen met Campingred: betrouwbare campings op prachtige locaties in Spanje. Ideaal om bij te tanken en te genieten van het leven. Met de Camping Tour kaart kun je een campingvakantie reserveren in Frankrijk en Spanje, in unieke natuurgebieden.

Ontdek de Camping Tour kaart


Clef Verte

Le French Time is partner van het ecolabel Clef Verte dat zich inzet voor duurzaam toerisme. Clef Verte is het eerste internationaal erkende milieukeurmerk. Door de criteria van het label te respecteren zetten de campings van Le French Time zich in voor het beschermen van het milieu.

Bekijk het duurzame beleid van Le French Time​​​​​​​


[Translate to Néerlandais:]

Ligue de Protection des Oiseaux (LPO)

Le French Time werkt samen met de LPO, de “Ligue de Protection des Oiseaux”, de grootste stichting voor natuurbescherming van Frankrijk. De LPO zet zich in voor biodiversiteit, het beschermen van vogels en het behoud van natuurgebieden. De campings van Le French Time organiseren activiteiten en thema’s rondom natuur, om jong en oud bewust te maken.

Ontdek de campingthema’s rondom natuur

[Translate to Néerlandais:]

Narbonne Accessoires

Narbonne Accessoires: keuze, kwaliteit & service. In de 67 winkels die over Frankrijk verspreid liggen vind je de accessoires die je zoekt en de service om ze te laten installeren! Narbonne Accessoires biedt diensten voor onderhoud, schadeherstel en inrichting in hun ateliers, maar ook pechhulp en de nationale garantie van Narbonne Accessoires. kampeerauto en vrijetijdsaccessoires voor de beste prijs.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie