Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met sterrenkunde

Ben je op zoek naar een camping waar je een unieke vakantie kunt combineren met sterrenkunde? Welkom op de campings van Le French Time met activiteiten en thema’s voor heel je gezin, zoals…

Sterrenkunde op de camping: genieten van sterren

Leerling sterrenkundigen kunnen kiezen voor een nachtje onder de sterrenhemel op een camping van Le French Time. Neem je eigen sterrenkijker mee of maak gebruik van het materiaal op de camping. Echte astronomen en mensen met passie voor sterrenkunde geven je de uitleg die je zoekt. Met behulp van telescopen breng je de sterren naar de aarde. Je kunt ook tijdens elk seizoen meedoen met leerzame workshops voor groepen.

Loop bij het vallen van de avond mee met een wandeling om alles te weten te komen over legendes rondom sterren en moderne constellaties.

 

Camping en sterrenkunde: twee werelden die elkaar aantrekken

Sterrenkunde beleef je niet alleen van achter een telescoop. Maak van je campingvakantie in de Gers gebruik om een bezoekje te brengen aan het sterrenkunde festival van Fleurance of ga naar Astr'Auvergne als je op een camping in de regio Centre verblijft. Neem overdag of ‘s avonds een kijkje bij het Planétarium van Epinal, het Planétarium van Astrièves of dat van Les Barronnies.

Als je geen hoogtevrees hebt is de Montalet een prachtige plek om vanuit een camping in de Auvergne te bezoeken, samen met andere sterrenkunde fans.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie