Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in Centre

Bekijk onze campings in de streek Centre, voor een aangename en unieke vakantie. De streek Centre is rijk aan natuurlijk en cultureel erfgoed.

Een camping van Le French Time in Centre

Een van de kenmerken is de aanwezigheid van het grote aantal kastelen aan de oevers van de Loire. Chambord, de verblijfsplaats van Frans I, maar ook Blois, Chinon (waar Jeanne d’Arc geweest is) en Chenonceau vormen allemaal redenen om te kiezen voor een camping in de streek Centre. Het gebied telt ook een aantal van de meest bekende kathedralen in Frankrijk: Bourges, Chartres, Orléans en Tours.

Maar de streek Centre heeft ook een rijk natuurlijk erfgoed. Het is een bosrijk gebied dat van oost tot west doorkruist wordt door de Loire. Je kunt er dus talloze uitstapjes maken, in het bos of aan de oevers van de Loire. Maar de belangrijkste natuurlijke trekpleister van de streek Centre is het regionaal natuurpark Brenne. In dit park is een opmerkelijke ecologische rijkdom te vinden, met talloze dier- en plantsoorten. Het natuurlijke erfgoed vormt dan ook een uitstekende reden om voor een campingvakantie in de streek Centre te kiezen. Dé gelegenheid om de rijkdommen in de natuur te ontdekken.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie