Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Ardèche

Neem je gezin mee naar een comfortabele camping in de Ardèche. Midden in de Auvergne-Rhône-Alpes, met ongerepte natuur, cultuur en streekproducten, kun je volop genieten van vakantie op een camping…

Campings in de Ardèche: fantastische landschappen

Als de campings in de Ardèche bij jou niet onbekend zijn, dan weet je dat je er weelderige natuur, zon, verfrissend rivierwater, unieke bergengten en dus buitenactiviteiten kunt vinden. Als je er nog nooit geweest bent kun je hier een uniek landschap ontdekken: de Gorges de l’Ardèche staan wereldwijd bekend als een unieke zomerbestemming voor talloze buitenactiviteiten.

Le French Time biedt dan ook een aantal luxe of natuurcampings in heel de Ardèche, voor een ontspannen vakantie in een unieke omgeving.

Laat je op een camping in de Ardèche verrassen door de streek

Ruime staanplaatsen met een adembenemend uitzicht op het garriguelandschap en comfortabele accommodaties: wij hebben overal aan gedacht zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je campingvakantie in de Ardèche.

Na een ontbijtje onder de luifel van je tent kun je eropuit om de canyons, kliffen en rivieren van het regionaal park Monts d’Ardèche te gaan ontdekken. Het park Monts d’Ardèche, met meer dan 4000 km aan wandelpaden, 16 natuurpaden, 28 centra en musea met een thema, is een fantastisch gebied om te bezoeken. ‘s Avonds kun je nog even een duik nemen in het zwembad van onze campings in de Ardèche of lekker uitrusten op het terras van een comfortabele stacaravan.

Luxe campings van Le French Time in de Ardèche

Je kunt van alles ontdekken tijdens je vakantie op onze campings in de Ardèche, maar heerlijk uitrusten staat toch écht centraal. Kom helemaal bijtanken op één van onze campings met Spa of wellnessruimte. In de restaurants van onze campings vind je ook diverse culinaire specialiteiten uit de streek: vleeswaren, vlees, kaas en zelfs kastanjes, de “koning van de Ardèche”. Maak je liever een reis door de tijd dan door de keuken? Aan de voet van de Pont d’Arc kun je kiezen uit een aantal unieke uitstapjes, zoals een bezoekje aan de Caverne du Pont d’Arc (de grot van Chauvet), de bekende replica van deze enorme grot uit de prehistorie.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie