Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Bestemmingen

Campings aan zee

Ben je op zoek naar een camping voor je komende strandvakantie? Bekijk dan onze campings voor een zonovergoten vakantie! De Franse kust telt een groot aantal witte zandstranden, prachtige baaien en…

Vanaf
112,00
Van 24 sep - 01 okt
Vanaf
126,00
Van 24 sep - 01 okt

Een camping aan zee: diverse landschappen langs heel de kust van Frankrijk

De Franse kust strekt zich uit over zo’n 6000 km² aan stranden, rotskust en moerasgebieden. Keuze genoeg dus voor een vakantie op een camping aan zee! Van de stranden in de streek Hauts-de-France tot de Bretonse kust en de Côte d’Azur: geniet van het adembenemende landschap. Talloze diverse landschappen om te ontdekken.

Als je lekker in de warme zon wilt luieren zijn de stranden van de Var aan de Middellandse Zee dé plek die je zoekt. Tussen Cannes en Saint-Tropez kun je heerlijk bijtanken. De brede zandstranden aan het helderblauwe water geven je het gevoel dat je op een tropisch eilandje zit, waarbij de watertemperatuur in juli en augustus vaak niet onder de 25° C daalt.

Heb je liever een rotslandschap? Leg dan je handdoekje neer op één van de bekende kiezelstranden in Normandië. Het water is fris en de rotsen zijn steil, maar het uitzicht is fantastisch! Je kunt ook kiezen voor de privébaaitjes langs de Bretonse kust bij Saint-Malo. Deze natuurplekjes zijn nog vrij ongerept en ideaal om ver weg van de drukte bij te tanken op een camping omgeven door natuur, vlak bij zee.

Een vakantie op maat op een camping aan zee

Of je nu in de streek Manche verblijft, aan de Atlantische Kust of de Middellandse Zee: je kunt kiezen uit talloze recreatie-activiteiten. Liefhebbers van sensatie kunnen langs de kust kennismaken met surfen, strandzeilen of parasailen. Er zijn volop sportactiviteiten te vinden! Je wilt graag op je eigen tempo het landschap, de geschiedenis en het erfgoed van je vakantiebestemming ontdekken? Maak dan gebruik van het grote aantal wandel- en fietspaden dat door het platteland langs de Franse kust loopt.

Als je gewoon lekker wilt relaxen aan het zwembad zonder na te hoeven denken over wanneer je weer naar huis gaat, bieden al onze luxe campings aan zee talloze animaties voor jong en oud. Spa, vissen, golven of gewoon lekker aan het zwembad een boek lezen... Bepaal zelf wat je wilt doen voor een ontspannen (of sportieve!) vakantie.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie