Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Finistère

De Finistère heet je welkom voor een campingvakantie met zeelucht, prachtige landschappen en de typisch Bretonse sfeer. Kies voor een camping van Le French Time in de Finistère voor een verkwikkend…

Kamperen in de Finistère: een verblijf op het puntje van Bretagne

Er is geen beter departement dan de Finistère voor een vakantie op een natuurcamping waar je heerlijk kunt bijtanken. Op het puntje van Bretagne ontdek je vriendelijke steden en een uniek landschap, aan de kust of in het hart van de Finistère. Brest, Quimper, Concarneau of Roscoff, je verblijft hier vlak bij steden vol geschiedenis en cultuur, op campings waar de natuur centraal staat. Deze historische kustplaatsjes beloven je talloze uitstapjes: havens, vuurtorens en musea.

De Finistère: een campingvakantie in hartje natuur

In Bretagne, en dan vooral in de Finistère, vind je prachtige natuur, waar de mens voor zichzelf een klein plekje heeft gecreeërd. De rias en het Pays d'Iroise bieden afwisselend rotsen en zandstranden, tussen land en zee, terwijl de baai van Douarnenez of de bekende Pointe du Raz en Pointe de la Torche je de kracht van de natuurelementen laten zien, voor een gevoel van complete vrijheid.  
Bezoek de rede van Brest, maar ook Quimper en zijn Bretonse rivier, voor mensen die van de levendige sfeer in de stad houden. De baai van Morlaix is een mooi compromis, met het prachtige zeefort Château du Taureau.

Sport: jouw vakantievriend op een camping in de Finistère

Om vanuit een camping te ontdekken wat de Finistère allemaal te bieden heeft kun je kiezen uit jouw favoriete vervoermiddel: te voet, met de fiets of met de boot. Het schiereiland van Crozon, maar ook de eilandjes Ouessant, Sein, Batz en Molène zijn havens van rust.
Kies een camping aan zee voor een dagelijkse strandwandeling bij laagtij en surfen of andere glijsporten bij hoogtij. Vind je hiken of uitwaaien in het binnenland leuker? De unieke Monts d'Arrée, de Montagnes Noires en het Canal de Nantes à Brest zijn zeker de moeite waard. 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie