Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Campings Lyon

Maak van je komende campingvakantie gebruik om Lyon en omgeving te ontdekken! Kies uit onze campings in de buurt van Lyon en laat je verrassen door deze lichtstad, bekend om zijn culinaire…

Vanaf
91,00
Van 10 sep - 17 sep
Vanaf
133,00
Van 03 sep - 10 sep

Kamperen vlak bij Lyon: een uniek cultureel erfgoed

[Translate to Néerlandais:]

In Lyon maak je kennis met meer dan 2000 jaar aan geschiedenis... Tijdens je campingvakantie met gezin of vrienden kun je dan ook op zoek naar de talloze resten uit de Gallo-Romeinse tijd, maar ook de theaters uit de Oudheid en de middeleeuwse bouwkunst in het historische centrum. Ga verder door een kijkje te nemen bij de gebouwen uit de renaissance, voordat je het schiereiland bezoekt met klassieke gevels, of La Croix-Rousse, de Boheemse wijk van Lyon.

Een campingvakantie: ontdek de vriendelijke sfeer van Lyon

[Translate to Néerlandais:]

Wist je dat? In 1935 noemde een bekende gastronoom Lyon al de wereldwijde hoofdstad van de Gastronomie. In de loop der tijd is deze reputatie gebleven! Om er een goede indruk van te krijgen kun je gebruikmaken van je vakantie op een van de Sites & Paysages campings by Le French Time in de buurt van Lyon voor een culinair uitstapje. De bekende bouchons van Lyon, heerlijke brasserieën, sterrenrestaurants en de échoppes langs de kades... Keuze genoeg voor een culinaire ervaring!

Tijdens je vakantie in Lyon: ontdek de stad vanaf het water

[Translate to Néerlandais:]

Er lopen twee rivieren door het centrum van Lyon: de Rhône en de Saône. Zo kun je dubbel genieten: wandelen langs de oevers, een drankje op de kades, riviertochtjes en -cruises... Beide rivieren zijn ook ideaal voor sportievelingen: je kunt er hardlopen over het aangelegde pad of een kanotochtje maken. Genoeg om met allerlei vakantieherinneringen naar huis te gaan!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie