Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings aan de Opaalkust

Ben je op zoek naar een luxe accommodatie voor je vakantie? Wil je genieten van uitgestrekte natuur en adembenemende landschappen? Trek eropuit tijdens je vakantie aan de Opaalkust. Le French Time heet je welkom op een camping in de Pas-de-Calais, op een paar minuten van zee. Rotsen, duinen en fantastische landschappen zijn hier de moeite waard om te ontdekken!

 

">

Ben je op zoek naar een luxe accommodatie voor je vakantie? Wil je genieten van uitgestrekte natuur en adembenemende landschappen? Trek eropuit tijdens je vakantie aan de Opaalkust. Le French Time…

Een camping aan de Opaalkust: 120 km aan unieke landschappen

De Opaalkust staat bekend om zijn ongerepte en pittoreske karakter. Aan de voeten van de immense rotsen tussen de Cap Blanc-Nez en de Cap Gris-Nez liggen lange zandstranden. Daag jezelf uit door de rotsen te beklimmen en geniet van het unieke uitzicht. Met een beetje geluk zie je de kust van Engeland! Als je liever beneden blijft kun je tussen de duinen op zoek naar de rijkdommen uit de streek. De Opaalkust telt een groot aantal molens, kerken en bunkers. Ben je op zoek naar animaties voor jong en oud? Op de stranden vind je talloze watersportactiviteiten. Strandzeilen, kitesurfen, catamaranvaren... Allemaal activiteiten die je met je gezin of met vrienden kunt doen, vanuit een camping aan het Kanaal! Je vindt de stad leuker dan de natuur? Dan is Boulogne-sur-Mer echt de moeite waard. Dit vestingstadje biedt een uniek historisch erfgoed, maar ook het museum Nausicaá, het grootste aquarium van Europa. Breng een bezoekje aan Calais en ontdek de vestingwerken van Vauban, voordat je een kijkje neemt in Dunkerque. Het bekende carnaval van Mardi Gras is bekend in heel Europa!!

Le French Time: een luxe camping aan de Opaalkust

Le French Time biedt het unieke concept van een luxe camping aan de Opaalkust. Kom bijtanken in een stijlvolle omgeving en maak gebruik van talloze activiteiten. Je kunt kiezen uit Spa en wellness, kanoën, wandelen, paardrijden en andere activiteiten. Ons doel: jou onze prachtige streek laten ontdekken en ervoor zorgen dat je er graag terug wilt komen! Kies een camping aan de Opaalkust, met alle faciliteiten en diensten die je nodig hebt. Restaurant, campingwinkeltje en internet zijn beschikbaar. Ontspan en maak je nergens druk over tijdens je verblijf aan de Opaalkust.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie