Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten

Ga op reis in een huurwagen met Loutipi!

Reizen met een bestelwagen staat synoniem voor vrijheid en het langzame leven en wordt steeds populairder bij vakantiegangers. Droomt u ervan om met uw gezin of uw partner op road trip te gaan? De optie om een busje te huren blijft het beste recept voor een verblijf met een minimum aan beperkingen. Het bewijs is geleverd met Loutipi, specialist in het verhuren van bestelwagens in Bretagne en partner van de Castel campings.


[Translate to Néerlandais:]

Een Loutipi bestelwagen huren: welk model kiezen?

Het is besloten, dit jaar ga je de Franse Grand Ouest doorkruisen in een busje. Hop, skip en spring naar Finistère, een uitstapje naar Normandië, een pauze in de Loirevallei... Uw reisroute is tot in de puntjes verzorgd, inclusief de stops op de Castel campings. U hoeft alleen nog maar een busje te huren op de website van Loutipi, een Bretons agentschap dat nomadische accommodaties verhuurt, en busjes, combi's of daktenten aanbiedt die plaats bieden aan 2 tot 5 personen en aangepast zijn aan de vier seizoenen. Klassieke of ultramoderne modellen, met automatische of handgeschakelde versnellingsbak, zonnedouche of verwarming: de opties van de verschillende voertuigen laten u toe een reis op maat samen te stellen.

Wilt u uw trouwe viervoeter meenemen op uw avontuur? Sommige modellen zijn hondvriendelijk.


[Translate to Néerlandais:]

De uitrusting en opties van de bestelwagens te huur bij Loutipi

Louer un van pour découvrir l’esprit vanlife, oui, se casser la tête pour ne rien oublier, non ! Chez Loutipi, les hébergements nomades sont équipés dans les moindres détails, du nécessaire de ménage à la literie en passant par un kit de vaisselle. En option, vous pouvez opter pour un siège auto pour enfant, des vélos adultes ou enfants, un pack literie ou encore des cales de stationnement. Et pour savourer pleinement votre voyage en van, vous pouvez également réserver des transats, découvrir un itinéraire concocté par Loutipi ou déguster des plats traiteurs en bocaux à bord de votre van. Royal !

Tenté par l’expérience ? Basé en Ille-et-Vilaine, à Combourg, Loutipi est accessible en train. Le point de départ idéal pour partir à la conquête du Grand Ouest en van de location !

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie