Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)

Campings met verhuur van gîtes en appartementen

Ben je op zoek naar een authentieke vakantieplek? Wij bieden aangename accommodaties op onze campings, met keuze uit een gîte, appartement of studio. Een fantastische omgeving voor een prettig verblijf met je gezin.

">

Ben je op zoek naar een authentieke vakantieplek? Wij bieden aangename accommodaties op onze campings, met keuze uit een gîte, appartement of studio. Een fantastische omgeving voor een prettig…

Vanaf
210,00
Van 01 okt - 08 okt

Bekijk het aanbod van gîtes op een luxe camping

De campings van Le French Time bieden een vriendelijke en comfortabele omgeving. Een boerderij, kamer in een kasteel of in één van de bijgebouwen: beleef een onvergetelijk verblijf in een omgeving met unieke bouwstijl. 

Deze karakteristieke accommodaties bieden plaats voor zo’n twaalf personen. Ze hebben één tot vijf kamers en zijn uitgerust met één tot drie badkamers.

Voor nog meer comfort hebben sommige campings Premium gîtes met opgemaakte bedden bij aankomst, voor een verblijf op maat. Je hoeft dus niet meer aan lakens te denken! Wij zorgen ervoor. 

In een prachtige natuuromgeving kun je genieten van een heerlijk verblijf in een écht vakantiehuisje. Laat de dagelijkse sleur achter je. Ervaar wat rust werkelijk inhoudt.

Je kunt ook in alle vrijheid gebruikmaken van de faciliteiten op de camping. 

Houd je van oud steen? Heb je passie voor de natuur? Dan hebben wij wat je zoekt. Je vindt onze gîtes overal in Frankrijk. Ze zijn heel het jaar door beschikbaar.

 

Kies voor de huur van een gîte voor je vakantie

In een gîte kun je volop genieten van het buitenleven. Je verblijft midden in de natuur, met al het comfort van een vakantiehuisje. 

Wandel door het achterland en neem de tijd om de flora en fauna uit de streek te ontdekken. Houden je kinderen van dieren? Dan kunnen ze op de kinderboerderij van de camping kennismaken met allerlei boerderijdieren.  

Na een dag vol uitstapjes kun je aan de rand van het zwembad relaxen in een rustige omgeving. Met je voeten in het water kun je al de dagelijkse stress laten varen. 

Wist je dat? De campings van Le French Time regelmatig activiteiten organiseren, waarbij je ook nieuwe dingen kunt proberen. Vraag de eigenaar of het team van de camping naar de animaties die op het programma staan.

Samen met je gezin kun je tijdens een unieke vakantie in een gîte heerlijk bijtanken. Dé gelegenheid om je als gezin helemaal thuis te voelen!

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie