Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in Normandië

Een camping in Normandië, is dat niet dé vakantiebestemming voor liefhebbers van zeelucht, brede stranden en typische badplaatsjes? Aan het Kanaal, in het binnenland of op de D-Day stranden kun je…

Ontdek Normandië vanuit een luxe camping

Een camping in Normandië is dé plek om talloze historische en culturele rijkdommen te ontdekken. De D-Day stranden, met talloze musea en evenementen, vertellen je alles over de geschiedenis van Frankrijk. In het noorden van de streek ontdek je wat plaatsjes als Deauville en Trouville zo bekend maken: paardenrennen, casino’s, hotels en golfbanen. Hier ervaar je luxe op de camping, maar ook daarbuiten.

Heel je gezin wordt blij van een bezoek aan de Mont-Saint-Michel. Je vindt er geschiedenis, culinaire specialiteiten en een adembenemend uitzicht op de Normandische kust - en bij mooi weer op de Bretonse kust!

Een luxe camping in Normandië: een levendige en verkwikkende vakantie

De campings die door Le French Time zijn geselecteerd bieden ruime staanplaatsen en luxe accommodaties, vlak bij alle faciliteiten. Reserveer een glamping tent en kies met je partner voor een romantische vakantie. Een stacaravan met zicht op het Kanaal of één van de talloze vismeertjes in de streek is ideaal voor een verblijf met vrienden. Sportterreinen, zwembaden, massagecentra: op onze campings vind je alles voor een ontspannen vakantie in Normandië.

Kamperen in Normandië voor een échte vakantie

Op een camping in Normandië kun je de streek proeven. Er is keuze uit heerlijke producten als de bekende camembert uit Normandië, de tripes à la mode de Caen, de omelet van Mère Poulard en de talloze ciderproducten. Normandië is de eerste streek van Frankrijk voor de productie van oesters, mosselen en Sint-Jakobsschelpen. Breng een bezoek aan de distilleerderijen van Pont l’Evêque om alles te leren over hoe Calvados wordt gemaakt.

Normandië is ook dé bestemming voor liefhebbers van paardrijden: sport en show staan op het programma van de bekende Normandy Horse Show.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie