Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Maine-et-Loire

Welkom in de Anjou! Proeverijen langs de wijnroutes van de Val de Loire, kastelenbezoekjes, wandelingen door de straten van Angers, Cholet of Saumur... Een ding is zeker: je komende campingvakantie in…

Vakantie op maat in de Pays de la Loire met Le French Time

De Anjou kan met trots zeggen dat het een groot aantal prachtige dorpjes en plaatsjes met karakter telt, die je tijdens je campingvakantie in de Pays de la Loire kunt ontdekken. Wandel samen met je partner, gezin of vrienden door de straten van Cornillé-les-Caves, Le Puy-Notre-Dame en Montsoreau of neem een kijkje bij het troglodietendorp Turquant, midden in een gebied dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek ook Béhuard, het enige plaatsje dat op een eilandje van de Loire ligt. Hier hangt een typische sfeer uit de Anjou: hapjes, drankjes en wandelingen langs het water.

Zwemmen, riviercruises, wandelen... Onze tips voor een natuurvakantie in de Maine-et-Loire

Een campingvakantie vlak bij Angers is ook de ideale gelegenheid om heerlijk bij te tanken in de natuur. Droom je van luieren op het strand maar denk je dat dat niet kan in de Anjou? Dan heb je het mis! Langs de Loire liggen een aantal heerlijke strandjes. De streek telt ook diverse plassen en watersportcentra om met je gezin of vrienden lekker te spetteren of te watersporten. Je kunt ook een bootje zonder vaarbewijs huren of een riviercruise boeken voor een tochtje over de rivieren van de Maine-et-Loire. Tenzij je het liever hogerop zoekt tijdens een luchtballonvaart?

De specialiteiten van de Anjou: een genot voor de smaakpapillen

Na je ogen te hebben uitgekeken bij de schitterende monumenten en natuurgebieden is het tijd voor een restaurantje in de Anjou, om te genieten van een lekker hapje eten... De Maine-et-Loire is een culinaire streek bij uitstek en biedt een breed aanbod van specialiteiten. Om te beginnen de rillauds d’Anjou, een stukje gekonfijt varkensvlees, of vis uit de Loire. Snoek en snoekbaars worden bereid met boter, room of veldzuring, terwijl paling direct in de pan wordt gebakken. Qua zoete specialiteiten kun je kiezen uit bottereaux (een soort beignets) de crêmet d’Anjou of pruimentaart...

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie