Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen en steden

Campings Les Sables d'Olonne

Les Sables d'Olonne heet je welkom voor een verkwikkende campingvakantie, in een ongerepte natuur waar je een heerlijk gevoel van vrijheid krijgt. Ontdek samen met je gezin of vrienden dit prachtige…

Een camping vlak bij Les Sables d'Olonne: een populaire bestemming bij gezinnen

Kies voor een vriendelijke gezinsvakantie op een camping bij een van de mooiste steden van de Vendée. De eigenaren van onze campings hebben overal aan gedacht zodat jong en oud kunnen genieten: activiteiten, speelterreinen op de camping, sportterreinen, zwembad met glijbaan...Hier verblijf je vlak bij de haven waar de grootste zeilwedstrijden van de Atlantische Kust worden georganiseerd. De evenementen en boten in de thuishaven van de legendarische Vendée Globe bieden je een verrassend uitstapje, net als de dierentuin Zoo des Sables.

Een natuurcamping bij Les Sables d'Olonne: vakantie in de buitenlucht

Les Sables d'Olonne is dé ideale bestemming voor een campingvakantie in de natuur: een immens staatsbos, zandstranden, zoutpannen en ook nog eens volop zon. Dwaal door het karakteristieke landschap, waarbij je gebruik kunt maken van de wandel- en ruiterpaden in de streek. Wandel door de moerassen om alles te leren over zout en de vakkennis van zoutkwekers.
De fiets is de baas in Les Sables d'Olonne: neem je eigen exemplaar mee of vraag bij de receptie van de camping of je er een kunt huren. Een picknick op het strand bij zonsondergang is de garantie voor een paar onvergetelijke vakantieherinneringen.

Kies voor een luxe camping in de buurt van Les Sables d'Olonne

Een camping bij Les Sables d'Olonne wordt jouw vakantieplekje, dé omgeving waar heel je gezin zich thuis kan voelen. Ontdek overdag alles wat de streek te bieden heeft: de prachtige toren van Arundel, de abdij Saint-Jean d'Orbestier, de strandboulevard en vuurtoren Phare des Barges... Geniet wanneer je maar wilt met z'n allen van de luxe op de camping, met keuze uit de Spa of het zwembad. Maak elke dag gebruik van de animaties op de camping of proef van de heerlijke gerechten in onze restaurants, die hun dagmenu samenstellen rondom de vers gevangen vis.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie