Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Activiteiten

Campings met fitness

Overal in Frankrijk zijn fitness campings te vinden. Liefhebbers van sport, wellness en fitness kunnen kiezen voor een verkwikkende vakantie op een fitness camping, in een adembenemend…

Een fitness camping: ideaal voor sport en ontspanning

De campings van Le French Time bieden fitnessactiviteiten voor alle niveaus. Liefhebbers van stretching, cardio, Zumba of krachttraining kunnen kiezen uit 3, 4 of 5 sterren campings met fitnessfaciliteiten. Voor mensen die kennis willen maken met fitness staan onze coaches klaar om alles uit te leggen over het gebruik van de verschillende apparaten. Zo kun je leren hoe je je verschillende spieren kunt trainen, terwijl je werkt aan je ademhaling en uithoudingsvermogen. Ervaren sporters kunnen hun krachten meten op hoogwaardige fitnessapparatuur, om in vorm te blijven. Je kunt alleen of in een groep trainen, naar gelang je capaciteit en de manier waarop je wilt trainen. Laat je spierbundels zien en daag je vrienden uit tijdens de Miss en Mister verkiezingen van onze campings!

Een fitness camping om te genieten van sport

Onze fitness campings bieden sportruimtes en aangepast materiaal, om te sporten onder begeleiding van professionele coaches en animatieteams. Lessen, oefeningen, trainingen en wedstrijdjes: elke dag een nieuw programma dat is aangepast op jouw niveau. In de jaren ‘80 scheef Jane Fonda haar Workout Book. Maar dat heb jij niet nodig om te weten hoe goed fitness voor je kan zijn. Sommige campings zijn uitgerust met fitnessapparaten in de buitenlucht, zodat je tijdens het trainen kunt genieten van frisse lucht én een uniek uitzicht. De zwembaden van onze campings zijn ook bedoeld voor sport en ontspanning.

Sport en comfort op een fitness camping in Frankrijk

Kies je liever voor hardlopen in de vroege ochtend, krachttraining voor de lunch of avondfitness met muziek? Op elke fitness camping van Le French Time vind je diverse sportmogelijkheden. Bergsporten, watersporten, wandelen of fietsen: rondom elke camping zijn talloze sportactiviteiten te vinden. Maar, vergeet niet: na inspanning komt ontspanning! Geniet dan ook van een culinaire maaltijd in onze restaurants.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie