Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Campings Lagorce

Welkom in Lagorce! Je zult zeker gaan genieten in dit hooggelegen dorpje van de Ardèche... Reserveer een staanplaats of huuraccommodatie op een van onze campings om Lagorce en omgeving te gaan…

Een natuurvakantie in de Ardèche

[Translate to Néerlandais:]

Zin om een fantastisch recreatiegebied te ontdekken? Leef je uit... Trek je beste wandelschoenen aan of pak je mountainbike en vertrek naar het keteldal van Gens of de Jardins Suspendus (hangende tuinen). Deze natuurlijke terrassen hangen tegen de rotsen aan en bieden een adembenemend uitzicht op de Gorges de Labeaume. Zoek dan wat verfrissing bij de waterval van Rochecolombe of bij het helderblauwe water van het Ibie-dal.

Proef de sfeer in de Ardèche

[Translate to Néerlandais:]

Na lekker te hebben gewandeld in de omgeving van Galorce kun je genieten van de unieke sfeer in dit hooggelegen dorpje. Slenter door de bloemrijke straatjes en gewelfde doorgangen, voordat je een kijkje neemt bij de klokkentoren. Het stadje is tevens het vertrekpunt van een botanisch pad. Je ontdekt er de lokale flora maar ook de romaanse kapel Notre-Dame d’Ajude. En een bezoekje aan de boerenmarkt, lijkt het je wat?

Een culinair parcours door Lagorce

[Translate to Néerlandais:]

Natuurlijk is een campingvakantie in de Ardèche ook bedoeld om streekproducten te proeven! In de omgeving van Lagorce vind je een aantal heerlijke culinaire specialiteiten, zoals bombine: een gerecht met aardappels en boleten, of crique, een hartige dunne koek van geraspte aardappels. Op de markten kun je met een gerust hart een aantal AOP picodon kaasjes kopen: een heerlijk geitenkaasje voor bij het aperitief of na de maaltijd, met een lekkere snee brood.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie