Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met sport

De campings van Le French Time zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een sportieve vakantie. Je kunt natuurlijk kiezen voor ontspanning, luieren en een boek lezen op het terras van je stacaravan. Maar het kan ook anders! Als je sportief bent en op zoek naar een leuke uitdaging, kom dan naar één van onze campings!

Een camping waar sport centraal staat: een nieuwe vakantie-ervaring

Op onze campings kun je kiezen om direct ter plaatse of in de omgeving te sporten. De campingeigenaren geven je graag tips en organiseren vaak zelf sportactiviteiten: wandelen, hardlopen of fietsen! Vraag naar de beste wandelpaden, de mooiste klimroutes of de meest fantastische surfspots. Er worden op onze campings ook regelmatig sporttoernooien georganiseerd, geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Nieuwe sporten ontdekken op de camping

Een campingvakantie is ook dé gelegenheid om een nieuwe activiteit te ontdekken of nu eindelijk eens die ene sport te proberen. Op onze luxe en natuurcampings vind je de ruimte die je nodig hebt voor het beoefenen van binnen- en buitensporten, met allerlei faciliteiten.

Met je eigen uitrusting of dat van de camping kun je op de sportterreinen kiezen uit klassiekers als: jeu-de-boules, voetbal, basketbal, handbal... Golfbanen, tennisbanen, boogschietterreinen en tafeltennistafels beloven je een fantastische tijd.

 

Campings met sportactiviteiten in de buurt

Onze 3, 4 en 5 sterren campings hebben al het nodige materiaal om jou onvergetelijke sportmomenten te laten beleven met andere volwassenen of met je kinderen. Wil je graag paardrijden? Kies dan een vakantie op één van onze campings met een eigen manege en professionele instructeurs. Vind je watersporten leuker? Probeer dan jetskiën of surfen vanuit onze campings aan zee. Diverse campings van Le French Time liggen aan een meer, vijver of rivier. Ideaal om dit jaar kennis te maken met sportvissen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie