Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings voor kinderen

Campings zijn leuk voor kinderen én ouders, vooral als je er een kiest die alles biedt voor een actieve maar ook rustgevende vakantie. Dat is nou één van de pluspunten van kamperen in Frankrijk op een camping van Le French Time. Bekijk onze campings met speciale workshops, faciliteiten en animaties voor kinderen.

Campings voor kinderen: workshops en mini clubs

Verras je kinderen met een campingvakantie en schrijf ze in voor de animaties ter plaatse. Onze gedreven campingeigenaren organiseren zelf uitstapjes in de natuur om ze alles te leren over de lokale flora en fauna. Onze mini clubs hebben een professioneel animatieteam en bieden activiteiten voor alle leeftijden: kookworkshops, sporten, knutselen, muziek, zang, theater... Ze kunnen er vakantievriendjes maken om lekker op de camping te kunnen spelen. Tentoonstellingen, wedstrijdjes, voorstellingen: de kinderen laten met trots zien wat ze gemaakt hebben.

Naar de camping met de kinderen: een leuke tijd in het vooruitzicht

Op onze 3, 4 en 5 sterren campings kun je genieten van een vakantie met je gezin of met vrienden, en de kinderen erbij betrekken. Wij hebben overal aan gedacht zodat kinderen zich niet hoeven te vervelen. Onze waterparken en zwembaden beloven urenlang waterplezier, onder het toeziend oog van onze badmeesters.

Kinderen worden blij van de talloze zwembaden met glijbaan, pentagliss glijbanen en spiraalglijbanen. Peuters kunnen in alle veiligheid in de kikkerbaden spelen.

 

Campings met faciliteiten voor kinderen: hét compromis voor je vakantie

Kinderen worden blij bij de gedachte van een vakantie op één van onze campings. Midden in de natuur kunnen ze zich heerlijk uitleven en van alles ontdekken. Schommels, glijbanen, wipwappen, evenwichtspeeltoestellen en klimrekken: er is voor elk kind wat wils op onze campings.

Naar gelang de leeftijd van je kinderen kunnen ze zandkastelen maken in de zandbak of wedstrijdjes doen op de sportterreinen.Afhankelijk van het seizoen bieden de campings ook luchtkastelen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie