Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings voor kinderen

Campings zijn leuk voor kinderen én ouders, vooral als je er een kiest die alles biedt voor een actieve maar ook rustgevende vakantie. Dat is nou één van de pluspunten van kamperen in Frankrijk op een…

Naar de camping met de kinderen: een leuke tijd in het vooruitzicht

Op onze 3, 4 en 5 sterren campings kun je genieten van een vakantie met je gezin of met vrienden, en de kinderen erbij betrekken. Wij hebben overal aan gedacht zodat kinderen zich niet hoeven te vervelen. Onze waterparken en zwembaden beloven urenlang waterplezier, onder het toeziend oog van onze badmeesters.

Kinderen worden blij van de talloze zwembaden met glijbaan, pentagliss glijbanen en spiraalglijbanen. Peuters kunnen in alle veiligheid in de kikkerbaden spelen.

 

Campings met faciliteiten voor kinderen: hét compromis voor je vakantie

Kinderen worden blij bij de gedachte van een vakantie op één van onze campings. Midden in de natuur kunnen ze zich heerlijk uitleven en van alles ontdekken. Schommels, glijbanen, wipwappen, evenwichtspeeltoestellen en klimrekken: er is voor elk kind wat wils op onze campings.

Naar gelang de leeftijd van je kinderen kunnen ze zandkastelen maken in de zandbak of wedstrijdjes doen op de sportterreinen.Afhankelijk van het seizoen bieden de campings ook luchtkastelen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie