Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings bij de Puy du Fou

Door een staanplaats of accommodatie te huren op een camping in de buurt van de Puy du Fou verblijf je vlak bij dit themapark met een unieke bezoekerservaring en activiteiten. Tijdens je…

Vakantie op een camping in de Vendée: maak een reis door de tijd op het park van Puy du Fou

[Translate to Néerlandais:]

Het park Puy du Fou, opgericht in 1989, is een attractiepark met als thema de Franse geschiedenis. Op het park kun je talloze shows bijwonen over verschillende periodes uit de geschiedenis van Frankrijk. De oorlog van de Vendée, de Honderdjarige Oorlog...: alle grote conflicten en belangrijke momenten uit de geschiedenis komen voorbij tijdens de shows van het park (overdag en ‘s avonds). Naast de shows biedt het park activiteiten en immersieve bezoekerservaringen voor jong en oud.

Vakantie op een camping bij de Puy du Fou: onze tips voor uitstapjes

[Translate to Néerlandais:]

Twijfel je tussen een bezoekje aan de Loirekastelen of de stranden langs de Atlantische Kust? Tijdens je gezinsvakantie bij de Puy du Fou kun je een kijkje nemen in steden als La-Roche-sur-Yon, Les Sables-d’Olonne of La Rochelle. Naar het strand of een cultureel uitstapje: je dag is al snel gevuld in deze streek. Je kunt ook naar Saumur, Chinon en de oevers van de Loire, voor een reis langs het water in de voetsporen van de koningen uit de Franse geschiedenis. Geniet je liever van slow toerisme? Vlak bij de Puy du Fou ligt het Château de Tiffauges, het grootste middeleeuwse fort van West-Frankrijk, evenals de Logis de la Chabotterie, een 18e eeuws bouwwerk uit de Vendée en de refuge de Grasla, een reconstructie van hoe de inwoners van het Pays de Grasla leefden in 1794, midden in het bos van Grasla.

De Puy du Fou: een themapark in het coulisselandschap van de Vendée

[Translate to Néerlandais:]

Weet je waar de naam Puy du Fou vandaan komt? Het is de naam van een gehucht dat bij het plaatsje Les Épesses hoort. Bij het oprichten van het park op deze locatie is de naam bewaard gebleven! Je campingvakantie in de Vendée is dé gelegenheid om het natuurlijke en culturele erfgoed uit de streek te ontdekken. Laat je verrassen door het coulisselandschap van de Vendée, het groene decor van de Puy du Fou, en geniet van het comfort van een natuurcamping in Pays de la Loire.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie