Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings vlak bij de Mont-Saint-Michel

Geniet van een onvergetelijk verblijf op een luxe camping vlak bij de Mont-Saint-Michel. Dankzij de zon, het strand, het geluid van de golven en meeuwen begint je vakantie te lijken op een kuuroord waar je heerlijk kunt bijtanken. Ontdek samen met je gezin of vrienden een streek rijk aan geschiedenis en bezienswaardigheden.

Vanaf
175,00
Van 03 sep - 10 sep
Vanaf
243,60
Van 18 sep - 25 sep
Pluspunten
  • De natuurlijke omgeving op een park van 250 hectare
  • De boomhutten en huisjes op het water
  • De “Dôme” (koepel), een overdekt waterpark van 4500 m²
Bekijken
Vanaf
303,40
Van 18 sep - 25 sep
Vanaf
164,20
Van 21 aug - 28 aug
Vanaf
217,00
Van 04 sep - 11 sep
Pluspunten
  • De directe toegang tot het zandstrand
  • De huuraccommodaties met zicht op zee
  • Het overdekte en verwarmde zwembad met zicht op zee
Bekijken

Een camping bij de Mont-Saint-Michel: een prachtig monument

De Mont-Saint-Michel, uit de kust bij Normandië, is een prachtig monument, rijk aan geschiedenis en erfgoed. Het is ook een bekende toeristische trekpleister, ideaal voor een campingvakantie. Drop je koffers op een luxe camping waar je je ver van je dagelijkse leventje waant, terwijl je dicht bij een wereldwijd bekende rots verblijft. De Mont-Saint-Michel en de baai staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De abdij werd meer dan 1000 jaar geleden gebouwd door meerdere generaties ambachtslieden met een unieke vakkennis.

Verblijf tussen land en zee op een camping bij de Mont-Saint-Michel

Verlaat voor een paar uur of een dagje jouw luxe camping en kom vanaf de muren van de Mont-Saint-Michel een kijkje nemen bij de grootste getijden van Europa. Het eilandje van de Mont-Saint-Michel is fascinerend en wordt bij hoogtij onbereikbaar via de weg. Langs de weg naar de Mont-Saint-Michel, op het strand en rondom de rots laat de natuur haar kracht zien: het unieke ecosysteem van de baai is ook het toneel van bewegend zand. Vanuit een camping in Normandië kun je op een paar kilometer van zee in een romantische omgeving een ongerepte natuur ontdekken.

Een gezinsvakantie op een camping bij de Mont-Saint-Michel

Verblijf in een streek waar vriendelijkheid en gastvrijheid heersen, net als op de campings van Le French Time. In de omgeving van de Mont-Saint-Michel loopt het over van activiteiten en uitstapjes voor alle leeftijden: maak een boottochtje naar de Kanaaleilanden, struin over de D-Day stranden of bezoek de vestingwerken in de oude binnenstad van Caen. Op een camping vlak bij de Mont-Saint-Michel vind je faciliteiten waar je met heel je gezin van kunt genieten: sportterreinen, waterpark en restaurant.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie