Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings vlak bij de grot van Lascaux

Verwen jezelf met een campingvakantie vlak bij de grot van Lascaux. In de authentieke en verkwikkende omgeving van hartje Dordogne ontdek je alles over het leven van onze prehistorische voorouders.…

Een camping vlak bij de grot van Lascaux: een historische bezienswaardigheid

Tijdens je verblijf op de camping in de Vézère-vallei, vlak bij de grot van Lascaux, kun je kiezen uit een ontspannen of actieve vakantie. De grot van Lascaux is onderdeel van de beschilderde grotten in de Dordogne en staat ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Neem je gezin mee voor een bezoekje aan de tekeningen en beeldhouwwerken die prachtig zijn nagemaakt in de replica van de grot, in Montignac. Paarden, oerossen, katachtigen, bizons, beren of nijlpaarden? Ontcijfer de tekeningen en vorm een beeld van hoe het leven er meer dan 17.000 jaar gelegen uitzag in Lascaux.

Een campingvakantie in de streek van de grot van Lascaux

In de Dordogne-vallei en bij de grot van Lascaux ontdek je rond elk dorp een prachtig groene natuur. Breng een bezoekje aan Sarlat, een van de Mooiste Dorpen van Frankrijk, of het religieuze stadje Rocamadour, met het label "Ville d'Art et d'Histoire". Wil je in een sprookjesachtige sfeer duiken of de middeleeuwse veldslagen opnieuw beleven? De talloze kastelen van de streek heten je welkom op slechts een paar minuten van de camping: het kasteel van Commarque, dat van Losse of Hautefort en het fort van Miremont zijn fantastische monumenten voor jong en oud.

Een heerlijk vakantiegevoel op een camping bij de grot van Lascaux

Maak van je verblijf op een camping van Le French Time gebruik om de culinaire rijkdommen van de streek rondom de grot van Lascaux te ontdekken: zwarte truffel, eendenlever, aardbeien uit de Périgord... En dat allemaal met een glaasje wijn uit Cahors of uit het gebied van de Lot. Vanuit een camping in de Dordogne kun je talloze sporten proberen: kanoën, golven, mountainbiken, wandelen of vissen met je gezin.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie