Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings vlak bij de Grotte Chauvet

Neem de tijd voor een nieuwe en verkwikkende vakantie-ervaring op een camping van Le French Time vlak bij de Grotte Chauvet. Duik in het schitterende decor van deze grot en ontdek hoe de mens hier 40.000 jaar geleden leefde. Een camping vlak bij Pont d'Arc is dé garantie voor talloze historische uitstapjes in de rijke natuuromgeving van de Ardèche.

Vanaf
210,00
Van 14 aug - 21 aug
Vanaf
170,00
Van 28 aug - 04 sep
Pluspunten
  • Vlak bij de Gorges de l’Ardèche
  • De stacaravans met eigen Spa
  • Het restaurant met specialiteiten uit de streek
Bekijken
Vanaf
695,00
Van 28 aug - 04 sep

Een luxe camping vlak bij de Grotte Chauvet

Beleef een heerlijke vakantie op een camping vlak bij de Grotte Chauvet. Deze grot, op meer dan 25 meter onder de aardbodem, werd in 1994 ontdekt, onder het kalkplateau in het zuiden van de Ardèche, en staat ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hoewel deze grot uit de oude steentijd het stadje Pont d'Arc zo bekend maakte, samen met de indrukwekkende stenen boog over rivier de Ardèche, kun je niet de Grotte Chauvet zélf bezoeken, maar een exacte replica ervan. De originele grot is gesloten voor publiek om de muurschilderingen zo goed mogelijk te kunnen bewaren.

De Grotte Chauvet bezoeken vanuit een camping: een vakantie in de natuur

Op een natuurcamping vlak bij de Grotte Chauvet verblijf je midden in een rijke, ongerepte natuur, alles wat de Ardèche zo aantrekkelijk maakt. Daar waar de natuur lijkt te heersen bieden de rotsen, bergengten en watervallen een ruim aanbod van extreme sporten, zoals kanoën, raften en mountainbiken. In de omgeving van de beschilderde grot van Pont-d’Arc-Chauvet en de camping kun je ook kiezen uit activiteiten als speleologie of klimmen, onder begeleiding van een erkende gids met passie voor sport en natuur.

Ontdek de Grotte Chauvet en de Ardèche vanuit een camping

Tijdens heel je verblijf kun je vanuit een camping vlak bij de Grotte Chauvet talloze culturele plekjes bezoeken. Laat de dagelijkse sleur ver achter je tijdens een bezoekje door de straatjes van het middeleeuwse dorpje Lagorce, of op de midgetgolfbaan Chastelas. Op de luxe camping zelf vind je een waterpark, restaurant en dagelijkse animatie. Je kunt er samen met je gezin bijtanken in een streek die al duizenden jaren door de mens wordt bewoond en geliefd.  

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie