Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings vlak bij de Gouffre de Padirac

Tijdens je verblijf op een camping vlak bij de Gouffre de Padirac kun je heel je gezin blij maken: de rijke en ongerepte natuur van de Dordogne-vallei, het zachte klimaat van Zuid-West Frankrijk maar…

Kamperen bij de Gouffre de Padirac: de kracht van de natuur

Tijdens een verblijf op een camping tussen de Quercy en de Périgord, op slechts een paar minuten van de Gouffre de Padirac, kies je voor een verkwikkende vakantie in het hart van een schitterende natuur. De Gouffre de Padirac wordt beschouwd als één van Frankrijk's meest bekende geologische bezienswaardigheden. Deze natuurlijke grot ligt op 100 meter onder de aardbodem en leidt naar 40 km aan ondergrondse gangen. Op een bootje met schipper kun je dit unieke natuurfenomeen ontdekken en de manier waarop het water al miljoenen jaren de rotsen vormt. 

De Gouffre de Padirac en Rocamadour vlak bij de camping

Vanuit een camping van Le French Time kun je de Gouffre de Padirac bezoeken, maar ook andere natuurfenomenen en historische monumenten in de streek. Je voelt je ineens heel klein bij de stalactiet Grande Pendeloque, die boven het Lac de la Pluie uitsteekt, of in de Salle du Grand Dôme, maar ook aan de voet van de trappen bij het religieuze stadje Rocamadour. In de Lot kun je heerlijk bijtanken tijdens een campingvakantie, en een kijkje nemen bij de talloze middeleeuwse dorpjes. Ontdek vanaf de Tours des Merles in Saint-Geniez het adembenemende uitzicht op de Corrèze of duik in de geurende en kleurrijke natuur van de Jardins de Sothys aan de grens met Auriac.

Een gezinscamping in de buurt van de Gouffre de Padirac

In de Dordogne-vallei kun je kiezen uit een campingvakantie met rust of activiteiten voor alle leeftijden. Luier in het waterpark van de camping voordat je gaat picknicken aan de voet van de rotsen in het Regionaal Natuurpark Causses de Quercy. Neem 's middags een kijkje bij het burchtkasteel van Castelnau-Bretenoux, dat meer dan duizend jaar geleden gebouwd werd, en daag je familie uit bij de klimparcoursen van Cougnaguet. Laat de vakantie maar beginnen!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie