Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings viaduct van Millau

Beleef in een stacaravan, caravan of tent een droomvakantie op een camping vlak bij het viaduct van Millau. Midden in de ongerepte natuur van de Tarnvallei ontdek je een ruim aanbod van activiteiten:…

Een campingvakantie vlak bij het viaduct van Millau

[Translate to Néerlandais:]

En wat als je kiest voor een camping in de Aveyron voor je komende gezinsvakantie? Reserveer een verblijf van een aantal weken of een nachtje op een van de sterrencampings van Le French Time, voor een vakantie vol belevenissen, vlak bij het viaduct van Millau. 


Geniet van ontspanning, natuur en architectuur tijdens een vakantie in de Aveyron. Het viaduct van Millau is een uniek bouwwerk dat deel uitmaakt van het Franse erfgoed. Deze tuiconstructie over de Tarn werd tussen oktober 2001 en december 2004 gebouwd. Het is een van de mooiste uitzichten van Frankrijk en een schitterend bouwwerk waar jong en oud van onder de indruk raken. In elk seizoen bieden onze campings uit de streek een uniek panorama en een breed aanbod van activiteiten. Hier verblijf je op comfortabele campingplaatsen aan de rivier of in een huuraccommodatie tussen het groen. 

Activiteiten in de Aveyron

[Translate to Néerlandais:]

Kies een camping in de Gorges du Tarn voor een verblijf tussen rivieren, karstlandschappen en bossen. De verschillende natuurelementen van de streek zijn ideaal om op één dag allerlei sportactiviteiten af te wisselen. Probeer paragliden vanaf de Cap de Costes-Brunas of een klimbosparcours bij het Acroparc du Mas. Beleef wilde afdalingen met de kano of kies voor rust tijdens een wandeling richting de geheimzinnige bron Source du Pêcher (zondarenbron) bij Florac. Het plateau van Larzac biedt urenlange wandelingen in adembenemende natuurlandschappen. Kies je parcours en niveauverschil naar gelang je lichamelijke kracht.


Op een camping in deze streek verblijf je vlak bij het Regionaal Natuurpark Grands Causses, dat ook wel het land van gieren en orchideeën wordt genoemd. Breng samen met je gezin een bezoekje aan de Cité de Pierres in Montpellier-le-Vieux, een enorm rotsblokkenveld, of het Parc Mircopolis in Saint-Léons, gewijd aan insecten. In de Aveyron vind je ook steden en dorpjes met talloze culturele rijkdommen. Peyre en zijn troglodietenkerk, Saint-Georges-de-Luzençon met zijn vestingboerderijen, het middeleeuwse kasteel van Peyrelade... Ook Millau zelf, een stad van Kunst en Geschiedenis, is de moeite waard. Daarnaast bieden onze campings in de streek talloze activiteiten ter plaatse voor kinderen en volwassenen: zwembad, waterpark, paardrijden, vissen... De keuze is aan jou!

[Translate to Néerlandais:]

De Gorges du Tarn


Vind een camping aan de rand van de Gorges du Tarn, waar je een verkwikkende vakantie kunt beleven in een paradijselijke omgeving. De Gorges du Tarn, midden in Nationaal Park Cévennes, bieden allerlei natuuractiviteiten en -uitstapjes, in een klimaat waar je heerlijk kunt bijtanken. 
Ben je eerder op zoek naar een sportieve vakantie? Tussen de Natural Games op land en water, trailrunning en andere buitensporten vormen de Gorges du Tarn een enorm recreatiegebied voor alle leeftijden. Als vakantie voor jou rust, in de zon liggen en zwemmen betekent, kun je aan de rechteroever van rivier de Tarn genieten op een van de zandstrandjes. Hoe denk je dat deze strandjes zich hebben gevormd? Ze zijn ontstaan door lavastromen uit oude vulkanen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie