Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings Val de Loire

Vind een camping in de Val de Loire en geniet van een ontspannen vakantie. De kastelen van de Koningsvallei , de metalen “machines” van de stad Nantes en de talloze wijngaarden... De Val de Loire is rijk aan cultuur en erfgoed: een fantastische plek om bij te tanken!

">

Vind een camping in de Val de Loire en geniet van een ontspannen vakantie. De kastelen van de Koningsvallei , de metalen “machines” van de stad Nantes en de talloze wijngaarden... De Val de Loire is…

Vanaf
108,00
Van 03 sep - 10 sep

Een campingvakantie in de Val de Loire

[Translate to Néerlandais:] châteaux - Val de Loire

De Val de Loire is een ideale bestemming voor vakantie, ontspanning en uitstapjes. Vanaf een camping in de Loiret op ongeveer een uur van Parijs ontdek je de parels uit de geschiedenis van Frankrijk, en dan vooral de diverse kastelen. Wandel overdag in de voetsporen van de talloze koningen en geniet zelf van het kasteelleven wanneer je ‘s avonds weer bij je stacaravan zit. Je verblijft in een romantische natuuromgeving, op een rustig en bosrijk campingterrein.


De streek van de Val de Loire en het culturele landschap staan sinds november 2000 ingeschreven op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Vind een camping voor een vakantie in hartje Loiredal, vol geschiedenis, cultuur, culinaire specialiteiten en prachtige landschappen. Vanuit een camping van Le French Time kun je deze prachtige regio verkennen, terwijl je geniet van de activiteiten en de vriendelijke sfeer op een drie-, vier-, of vijfsterrencamping.
 

Activiteiten in de Val de Loire

[Translate to Néerlandais:]

Op naar de Val de Loire voor een verkwikkende gezinsvakantie. Voor een vakantie vlak bij de dierentuin van Beauval of de monumenten van Blois kun je een camping in de Loir-et-Cher reserveren. 


Kies voor volgend jaar een ander departement in dezelfde regio en zet je tentje op een staanplaats van een camping in de Indre-et-Loire. Hier overnacht je vlak bij de bekende koninklijke stad Loches, het Balzac museum en de Prieuré Saint-Cosme: het voormalige verblijf van de Franse dichter Ronsard. Wissel cultuur en vermaak af door een dagje naar het kasteel van Amboise te gaan en de volgende dag naar een recreatiecentrum: midgetgolf, karting, bowling of speelterreinen voor kinderen.

Kastelen en wijngaarden van het Loiredal 


Tijdens een verblijf in de Val de Loire gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, met geschiedenis, kleuren, en culinaire ontdekkingen. De kinderen zullen versteld staan van het grote aantal kastelen in de omgeving. De wijngaarden van het Loiredal hebben je ook van alles te bieden. Ontdek wat er schuil gaat achter al die bekende Franse wijnbenamingen: Coteaux-du-Layon, Anjou, Gamay... Verken de wijngaarden te voet, bezoek de wijnkelders van kleine of grote lokale wijnboeren en vul je koffer met streekproducten.


Op bepaalde campings kun je haast aan de voet van een wijnkasteel overnachten. Kies een van de plaatsen met uitzicht op het landhuis van de camping en maak gebruik van de talloze activiteiten die ter plekke worden georganiseerd. Gaat vakantie voor jou samen met cultuur en uitstapjes? Vanuit een camping in de Maine-et-Loire kun je de 32 musea uit de Anjou bezoeken, met speciale parcoursen voor alle leeftijden.

Het Loiredal met de fiets


Wil je de schatten van de Val de Loire op de fiets ontdekken, samen met je partner, vrienden of gezin? Zoek dan naar een drie- of vijfsterrencamping tussen de kastelen van de Loirestreek. Je kunt je campingspullen meenemen in een rugzak of op een van onze campings overnachten in een hoogwaardige vakantie-accommodatie. Bekijk onze last minute vakantie-aanbiedingen en vertrek met je gezin op de motor, tandem of fiets.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie