Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings Le Mans

Ben je voor je komende vakantie op zoek naar een camping vlak bij Le Mans? Kies dan voor een camping in de Sarthe van Le French Time. Tussen Le Mans en het Regionaal Natuurpark van de Perche kun je de…

Kamperen in de buurt van Le Mans: ontdek deze unieke stad

Le Mans is een stad met vele gezichten. De stad is wereldwijd bekend vanwege één van de meest gerenommeerde autoraces: de 24 uur van Le Mans. Dit grote sportevenement in Le Mans trekt elk jaar duizenden bezoekers die van de gelegenheid gebruikmaken om de rest van de stad te ontdekken.
 

Voor de Fransen is Le Mans ook een culinaire hoofdstad, met de bekende “rillettes”. Liefhebbers willen deze typische pastei niet missen! Proef een toastje met rillettes tijdens een wandeling door de Cité Plantagenêt, het historische hart van de stad. In deze wijk, met een bijzonder goed bewaard gebleven erfgoed, maken bezoekers een reis door de tijd. Le Mans draagt het label “Stad van kunst en geschiedenis”. De straatjes bieden op elke hoek
wel iets om te ontdekken.


Le Mans wordt door allerlei aspecten gevormd, die het een unieke stad maken. Je vindt er dan ook een prachtige mix van kennis op het gebied van technologie, gastronomie en cultuur, midden in een prachtig historisch centrum. Vanuit een camping in Le Mans kun je door de straatjes van de stad struinen en genieten van de sfeer in de Sarthe.

Le French Time: een camping in het Noord-Westen van Frankrijk

De campings van Le French Time hebben een unieke sfeer. Maak gebruik van de ruime keuze aan accommodaties: staanplaatsen voor tenten, cottages en unieke vakantiehuisjes... Wij bieden vakantie op maat. Je dag wordt gevuld met talloze activiteiten. Wandelen, luieren in de zon... Waar je ook naar op zoek bent, ontspan en geniet van je verblijf op een camping in het Noord-Westen van Frankrijk.

 

Volg je nieuwsgierigheid en ontdek de Sarthe. Of je nou kiest voor een bezoekje aan het levendige centrum van Le Mans of een wandeling in het bos om lekker uit te waaien: het is allemaal bereikbaar vanaf de camping!


Reserveer nu een accommodatie op één van de campings van Le French Time. Onze teams heten je van harte welkom. Ontdek het platteland van de streek Sarthe maar ook alles wat Le Mans te bieden heeft!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie