Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings in Tarn

Je vakantie in de Tarn begint direct bij aankomst op een van de campings van Le French Time. Omringd door de bossen van de Montagne Noire, vlak bij het prachtige stadje Albi en de belangrijkste…

Oeps, er zijn nog geen Le French Time-campings en accommodaties op deze bestemming.

Probeer één van onze sterrencampings in Occitanie om onuitwisbare herinneringen te creëren.

Een camping in de Tarn voor een kleurrijke vakantie in de natuur

De Tarn biedt je een campingvakantie in de natuur, waarbij het ene landschap nog mooier is dan het andere. Bezoek de dichte bossen van Sivens en Sérénac of de granietrotsen van de Sidobre. Wandel door de wijngaarden van Gaillac of over de paden van de Montagne Noire, begroeid met eikenbomen, beuken en eeuwenoude dennenbomen. Midden in deze ongerepte, rijke natuur kun je op de camping heerlijk bijtanken en je dagelijkse sleur laten varen. 

De Tarn: een campingvakantie met sport en recreatie

Ontdek een luxe camping die voldoet aan de verwachtingen van heel je gezin. Ben je op zoek naar rust en wellness? Maak dan gebruik van de Spa op de camping of in het badplaatsje Trebas-les-Bains, met thermaal water uit de Gallo-Romeinse tijd. Vind je sport en avontuur leuker? Vanuit een camping in de Tarn liggen tussen bergen en waterstromen diverse watersportcentra: kanoën, suppen en wildwaterzwemmen. Te voet of te paard kun je gebruikmaken van de 200 km aan paden in de Monts de l’Albigeois.

Cultuur snuiven tijdens je campingvakantie in de Tarn

Met prachtige steden als Albi en Castres is het historische en culturele erfgoed van de Tarn de moeite waard. Breng een bezoekje aan het museum van kunstschilder Goya in het historische centrum van Castres, een slakkenfokkerij in het gebied van Ségala of de kathedraal van Albi, die 800 jaar geleden werd gebouwd. Proef ook de culinaire specialiteiten uit de Tarn-vallei: soep met roze knoflook uit Lautrec, Poumpet (bladerdeeggebakje) of respounchous, een gerecht met spekwortel.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie