Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings in de Golf van Morbihan

Campings in de Golf van Morbihan houden zich aan al hun beloften: zon, strand, rustig en helder water, adembenemende natuurlandschappen en culinaire specialiteiten. Ontdek dit stukje paradijs in het…

Een camping in de Golf van Morbihan: pure ontspanning

De zeelucht maakt van jouw zomervakantie op onze campings in de Golf van Morbihan een fantastisch verblijf. Genieten van het leven is hier niet zomaar een uitdrukking, het staat centraal. Je ontdekt er unieke natuurlandschappen, rond deze kleine binnenzee, beschut uit de wind. Net als de oceaan die zich gemoedelijk een weg baant door het binnenland, kun jij genieten op de stranden van het schiereiland Rhuys, in een talassotherapiecentrum van Arzon of aan de rand van het zwembad op de camping. De Golf van Morbihan wordt jouw ideale bestemming om bij te tanken.

De Golf van Morbihan: een campingvakantie op maat

Maak van je verblijf op een natuurcamping gebruik om Bretagne te bezoeken en alle parels in de Golf van Morbihan. Slenter door het historische centrum van Vannes, ga vogels kijken in het Natuurreservaat Marais de Séné en luier op de zandstranden van Sarzeau. Kies je liever voor een sportieve vakantie? De Golf van Morbihan en zijn microklimaat bieden je het hele jaar de mogelijkheid om te sporten: wandelen langs de oceaan, fietsen, zeilen of diepzee duiken bij het Ile-aux-Moines.

Het authentieke Bretagne vlak bij de camping in de Golf van Morbihan

Vanuit een camping in de Golf van Morbihan kun je de folklore en de tradities van de streek Bretagne ontdekken. Reis door de tijd wanneer je een bezoek brengt aan het fort van Largoët of het kasteel van Suscinio, ga op zoek naar het geheim van de megalieten in Larmor Baden of ervaar een hele nieuwe dimensie in het museum Marins & Capitaines in Vannes. Verras heel je gezin door een camping te reserveren met animaties en een waterpark met glijbaan in de Golf van Morbihan.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie