Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings bij het meer van Serre-Ponçon

Reserveer je komende vakantie op een camping aan de oevers van het meer van Serre-Ponçon en geniet samen met je gezin of vrienden van een natuurcamping. Aan dit rustige meer met helder water, in het zuiden van de Franse Alpen, beleef je een verkwikkende vakantie, met volop comfort en een prachtige natuur. 

Vanaf
105,00
Van 19 jun - 26 jun
Vanaf
70,00
Van 26 jun - 03 jul

Terug naar de natuur op een camping aan het meer van Serre-Ponçon

Laat je vanuit een tent of unieke accommodatie, een stacaravan of caravan verrassen door het fantastische landschap rond het meer van Serre-Ponçon. Je verblijft in een waar natuurparadijs met unieke flora en fauna. Door heel het Nationaal Park Écrins lopen talloze wandelpaden die je leiden naar een aantal bijzondere natuurplekken: klim tot het helderblauwe meertje van Saint-Apollinaire of neem samen met je gezin een kijkje bij de indrukwekkende waterval "Cascade de la Pisse". Tijdens je wandelingen kom je ongetwijfeld gemzen, marmotten en diverse watervogels tegen.

Een camping aan het meer van Serre-Ponçon: de zee in de bergen

Midden in de zuidelijke Alpen is het kunstmatige meer van Serre-Ponçon, ontstaan door de bouw van een stuwdam langs de Durance, dé bestemming voor kampeerders die op zoek zijn naar sensatie en watersporten. Kanoën, zeilen, roeien, SUP, waterskiën en motorboten, het kan er allemaal. Wil je liever een camping waar rust en ontspanning centraal staan? De aangelegde strandjes en ongerepte baaitjes langs de oevers van het meer van Serre-Ponçon heten je welkom voor urenlang lezen, zonnen of romantische picknicks. De zee in de bergen: je vindt het aan het meer van Serre-Ponçon.

Een levendige familiecamping aan het meer van Serre-Ponçon

Natuur, sport en eenvoud komen samen bij het meer van Serre-Ponçon. Het is daarmee een populaire bestemming voor gezinnen en vriendengroepen die houden van kamperen. Je kunt er een kijkje nemen bij het ongerepte ooibos van Liou of een bezoekje brengen aan het dierenpark van Serre-Ponçon. Vanuit de camping is Réallon goed bereikbaar: dit plaatsje, dat uitkijkt op het meer van Serre-Ponçon, biedt zowel in de winter als in de zomer diverse natuuractiviteiten.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie