Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings bij het Lac de Pareloup

Het heldere water van het Lac de Pareloup heet je welkom voor een campingvakantie waar ontspanning voor heel je gezin centraal staat. Verblijf samen met vienden of de kinderen op een camping van Le…

Een camping aan het Lac de Pareloup: heel het jaar door een zomerse sfeer

Een camping aan de oevers van het Lac de Pareloup wordt jouw oase van ontspanning, rust en wellness, op steenworp afstand van één van de grootste kunstmatige meren van Frankrijk. Dit meer ligt op meer dan 800 meter hoogte op het Plateau du Lévézou. Je vindt er zes aangelegde strandjes en meerdere watersportcentra. Voor optimale rust kun je op zoek naar de baaitjes, schiereilandjes en de stranden op de twee eilandjes. Kanoën, canyoning, SUP, motorboten of vissen, alles is mogelijk op de 1600 hectare van dit prachtige meer, dat de blauwe kleur weerkaatst van de vaak heldere hemel in dit berggebied. 

Wegdromen in de natuur op een camping aan het Lac de Pareloup

Geniet van een campingvakantie aan de oevers van het Lac de Pareloup en ontdek de rustgevende kracht van de natuur. In het berggebied van de Aveyron telt het Plateau du Lévézou meerdere wijdse panorama's met een 360°-uitzicht, zoals bij de Vierge des Lacs, maar ook talloze wandelingen om het unieke en kwetsbare ecosysteem van het veengebied Tourbière des Rauzes beter te begrijpen. Tijdens jouw natuurvakantie kan het bij een bezoekje aan insectenpark Micropolis draaien om milieubescherming, of om sport, wanneer je kiest voor de Via Ferrata van het Natuur- en Recreatiepark Montpellier-le-Vieux.

Het Lac de Pareloup: vakantie op een gezinscamping

Het Lac de Pareloup is dé favoriete bestemming van gezinnen omdat er voor iedereen wel iets te doen is. Op een camping van Le French Time vind je activiteiten voor alle leeftijden en passies: sportterreinen, speelterreinen, waterpark of karaoke-avonden. Tijdens een bezoekje aan de typische markten, de kaaskelders van Roquefort of de straatjes van het dorpje Conques ontdek je de streek.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie