Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings bij de Futuroscope

Ben je voor je komende vakantie op zoek naar een camping in de Vienne? Wil je unieke plekjes van Frankrijk ontdekken? En waarom niet een reis door de tijd maken?


Breng een bezoek aan de Futuroscope,…

 

Oeps, er zijn nog geen Le French Time-campings en accommodaties op deze bestemming.

Probeer één van onze sterrencampings in Centre-Val de Loire om onuitwisbare herinneringen te creëren.

Futuroscope: een bijzonder pretpark

De Futuroscope biedt unieke activiteiten waarbij rijke fantasie samengaat met hi-tech. Dankzij de 4D technologie beleef je een ongekende zintuigervaring. Bij de attractie La Vienne Dynamique krijg je een levendige indruk van het landschap en de rijkdommen in de streek Vienne. Attracties als Arthur en de Minimoys en de Raving Rabbids zijn fantastisch voor kinderen die er dan ook glunderend weer uit komen.


Hou je meer van sensatie? Stap dan binnen bij de bekende Dans met de Robots met muziek van Martin Solveig. Je wordt meegesleept in de clubsfeer van deze bekende Franse DJ! Sluit je dag bij de Futuroscope af met de avondvoorstelling La Forge aux étoiles, bedacht door het Cirque du Soleil. Maak fantastische vakantieherinneringen!

 

Le French Time: een camping vlak bij de Futuroscope

Op een camping vlak bij de Futuroscope verblijf je midden in de streek Poitou-Charentes. In deze streek rijk aan tradities kun je dan ook schitterend erfgoed ontdekken. Breng een bezoekje aan Poitiers, stad van Kunst en Geschiedenis en proef de chabichou, een geitenkaasje in de vorm van een afgeknotte kegel. Ontdek het natuurgebied van de Marais poitevin en drink een glaasje Pineau des Charentes. Wat is nou een betere manier dan
kamperen in de Poitou-Charentes om al deze rijkdommen te ontdekken?

Kies voor een camping vlak bij Chasseneuil-du-Poitou, niet ver van de Futuroscope. Wij bieden je een luxe, 4 sterren verblijf! Ter plaatse kun je gebruikmaken van animaties, faciliteiten en diensten, voor een onvergetelijk en comfortabel verblijf! 

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor het reserveren van een plekje op een camping in de Nouvelle-Aquitaine. 

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie