Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings in Baskenland

Waarom zou je kiezen tussen relaxen op het strand en wandelen in de bergen? Door een staanplaats te reserveren op een natuurcamping in Baskenland kun je zee combineren met bergtoppen, in een streek…

Vakantie op een camping bij Bayonne: op zoek naar de drie provincies van het Franse Baskenland

[Translate to Néerlandais:]

Het Franse Baskenland bestaat uit drie provincies: de Labourd, aan de voet van de Pyreneeën en langs de Atlantische Oceaan, de Basse-Navarre, het land van herders en veehouders tussen de heuvels, en La Soule, de kleinste en meest kenmerkende provincie van het Baskenland. Naast luieren op het strand of een tochtje door de canyons van La Soule kun je ook een cultureel uitstapje maken naar de stadsmuren van Bayonne of rondstruinen door het auto-vrije centrum van Saint-Jean-de-Luz.

Genieten van de streekproducten in Baskenland

[Translate to Néerlandais:]

Je kunt geen vakantie doorbrengen op een camping in Baskenland zonder te proeven van de bekende Espelettepeper, hét product uit de streek. Deze bekende peper heeft zelfs een AOP-keurmerk! Je moet ook echt de Baskische vleeswaren proberen, en dan vooral de bekende ham uit Bayonne. Eet je liever zeevruchten of vis? De Atlantische Oceaan biedt unieke zeeproducten voor de grootste liefhebbers... Sluit je maaltijd af met een plakje schapenkaas uit Baskenland of een stuk Baskische koek, veelal gevuld met kersen.

De volksfeesten en festiviteiten van Baskenland: heel het jaar door evenementen

[Translate to Néerlandais:]

Jaarlijks worden er in Baskenland meer dan 170 volksfeesten en festivals georganiseerd. Het is duidelijk dat feesten in het DNA van de Basken zit! De meest bekende feesten, zoals het feest van de Espelettepeper in de gelijknamige stad of de feesten van Bayonne, trekken jaarlijks duizenden bezoekers. Je kunt ook een kijkje nemen bij het feest van de vissershaven in Biarritz of meedoen met de wedstrijd voor de lekkerste Baskische koek in Cambo-les-Bains... Genoeg voor een onvergetelijk moment tijdens je gezinsvakantie op een camping in Baskenland.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie