Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in Pays de la Loire

Bekijk onze campingvakanties in de Pays de la Loire.

Of je nu van zeelucht houdt of het aangename leventje in het binnenland: laat je verrassen door deze fantastische streek. Met 370 km aan kustgebied, zoutmoerassen, bossen, kastelen die vanaf de eeuwenoude muren over de Loire waken en abdijen rijk aan geschiedenis, heeft de streek alles om jou een heerlijke tijd te laten beleven. Kamperen in Pays de la Loire is dé manier om alle rijkdommen uit de streek te ontdekken.

Vanaf
122,50
Van 04 sep - 11 sep
Vanaf
70,00
Van 16 apr - 23 apr
Vanaf
111,30
Van 28 mei - 04 jun
Vanaf
679,00
Van 07 mei - 14 mei

Een camping van Le French Time in Pays de la Loire

Liefhebbers van rust kunnen de bossen van de Sarthe bezoeken. Of in stilte een boottochtje maken over de grachten van de Marais poitevin en door het regionaal natuurpark van Brière wandelen. Maar ook verdwalen in de torens van het middeleeuwse kasteel in Mayenne.

Mensen die van zeelucht houden kunnen uitwaaien aan de kust, tijdens een oversteek naar het île de Noirmoutier via de Passage du Gois. Of heerlijk door het zand van het eindeloze strand in La Baule struinen. Maar ook dromen van golven en avonturen in Les Sables d’Olonne, de vertrekhaven van de Vendée Globe.

Elke bezoeker laat zich verrassen door de statige ruiters van de Cadre Noir in Saumur. En elke bezoeker kan genieten bij de shows van de Puy du Fou. Wat is er nou beter dan een camping in Pays de la Loire, voor zo’n fantastische vakantie?

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie