Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in de Limousin

Bekijk onze campings in de streek Limousin, voor een aangenaam en verkwikkend verblijf. Breng een bezoekje aan de toeristische trekpleisters en wandel door het prachtige landschap vanuit een camping in de Limousin.

">

Bekijk onze campings in de streek Limousin, voor een aangenaam en verkwikkend verblijf. Breng een bezoekje aan de toeristische trekpleisters en wandel door het prachtige landschap vanuit een camping…

Een camping van Le French Time in de Limousin

Een verblijf in deze streek is dé garantie voor het ontdekken van prachtige historische plekjes. Liefhebbers van geschiedenis kunnen naar de Gallo-Romeinse ruïnes van Les Cars. Maar ook andere monumenten en gebouwen zijn de moeite waard, zoals de kerken uit de Middeleeuwen.Wat het meest opvalt wanneer je aankomt in deze streek, is de enorme diversiteit aan landschappen. De Limousin biedt een heuvelachtig landschap. Je vindt er dan ook dalen die tussen de vlaktes en beboste heuvels liggen. Hierdoor krijgt de Limousin een ongerept karakter. Wandelaars kunnen uitstekend uit de voeten op de paden die door de bossen lopen, maar ook rond de talloze meren waar je kunt genieten van een romantische omgeving. Sportievelingen kunnen er kiezen uit een aantal watersporten. Verder biedt de Limousin een groot aantal planten en dieren. De drie natuurparken hebben als doel om de flora en fauna te beschermen. Mensen die kiezen voor een camping in de Limousin kunnen dus genieten van een ongerepte streek met hart voor de natuur.

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie