Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in de Languedoc Roussillon

Kies voor een van onze campings in de Languedoc-Roussillon, een streek van legendes en tradities, waar de natuur de baas is! Drop je koffers in deze streek aan de Middellandse Zee, met zandstranden, heuvels, een goudkleurend landschap en unieke vegetatie. De vegetatie is echter niet heel weelderig. De bomen en planten hebben stevige wortels die bestand zijn tegen de wind. Langs de paden staan cipressen, de pijnbomen weerkaatsen het geluid van krekels en de warmte verspreidt de geur van tijm, rozemarijn, kruiptijm, lavendel... Kruiden die hier in alle vrijheid groeien. Vanuit een camping in de Languedoc-Roussillon kun je alle aspecten van deze prachtige streek ontdekken.

">

Kies voor een van onze campings in de Languedoc-Roussillon, een streek van legendes en tradities, waar de natuur de baas is! Drop je koffers in deze streek aan de Middellandse Zee, met zandstranden,…

Een camping van Le French Time in de Languedoc Roussillon

In dit deel van Frankrijk zijn overal wijngaarden te vinden. De wijnstokken steken tussen de kiezels uit, in een ruig landschap wat de zo typische smaak geeft aan de wijnen uit de streek. Langs de kronkelende wegen vind je karakteristieke dorpjes. Ze staan vaak op de lijst van Mooiste Dorpen van Frankrijk: zoals Lagrasse bijvoorbeeld. Andere dorpen zijn uniek: zoals Minerve dat bovenop de rots ligt. Of lopen over van geschiedenis: zoals de Barberousse toren van Gruissan Kamperen in de Languedoc-Roussillon is dé gelegenheid om deze streek te ontdekken waar de natuur de baas is.

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie